Argumentul SURPRIZĂ de la PRESSALERT LIVE care susține „proiectul palmierii” al primarului...

Argumentul SURPRIZĂ de la PRESSALERT LIVE care susține „proiectul palmierii” al primarului Robu VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

ilie sirbu salvati patrimoniul (7)

Președintele Asociației Salvați Patrimoniul Timișoarei, invitat în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, a făcut o dezvăluire inedită. Ilie Sîrbu a ținut să precizeze că primarul Timișoarei, Nicolae Robu, nu este primul care a avut ideea de a planta palmieri în centrul orașului.


Se pare că orașul de pe Bega a avut astfel de vegetație și acum aproape un secol. „Timișoara a avut palmieri și în perioada interbelică, avem niște fotografii în care apar palmieri în Piața Sf. Gheorghe. Și în Piața Victoriei au fost câțiva palmieri”, a precizat Ilie Sîrbu.

Asociația Salvați Patrimoniul Timișoarei a prezentat pe Facebook, nu de puține ori, modul jalnic în care arată unele clădiri istorice din oraș. Ilie Sîrbu spune că a încercat să ia legătura cu instituțiile statului, în încercarea de a schimba ceva, dar nu a avut prea mare succes. De asemenea, reprezentanții asociației au încercat să-l contacteze și pe primarul Nicolae Robu, tot pe Facebook, dar în zadar. „În audiență la primarul Nicolae Robu este greu să ajungem, sunt programări până în luna august a acestui an”, a mai explicat lie Sîrbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.