Bărbat spânzurat, găsit de membrii familiei. Ce spun anchetatorii

Bărbat spânzurat, găsit de membrii familiei. Ce spun anchetatorii

0
DISTRIBUIȚI

Dramă într-o casă din Coșteiu, duminică, după ce membrii familiei l-au găsit pe cel mai în vârstă dintre ei spânzurat într-un șopru din grădina locuinței. Apelul la 112 a fost preluat imediat după orele prânzului, fiind solicitat ajutorul medicilor pentru ca bărbatul să fie salvat. Din nefericire, aceștia nu au putut decât să constate decesul victimei la fața locului.

Polițiștii și criminalistul sosiți la locul faptei au început deja o anchetă, pentru a stabili cu exactitate cum a avut loc nenorocirea.


Din primele informații, pe trupul bărbatului nu au fost găsite niciun fel de urme de violență, semn că gestul acestuia a fost unul benevol.

Conform redesteptarea.ro, vecinii bătrânului de 70 de ani povestesc că acesta avea mai multe probleme de sănătate, printre care și unele de ordin psihic. Acesta ar fi urmat să meargă la un control medical în zilele următoare, o ipoteză a martorilor susținând că bărbatul ar fi fost îngrozit de vizitele la spital, motiv pentru care a decis să recurgă la gestul de a-și curma viața. Bătrânul ar fi împlinit 71 de ani luna aceasta.

Foto: redesteptarea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.