Ca-n bancurile cu miliţieni: poliţişti locali din Timişoara, trimişi la cursuri de...

Ca-n bancurile cu miliţieni: poliţişti locali din Timişoara, trimişi la cursuri de perfecţionare fără să existe rezervări. Vezi ce soluţie s-a găsit

1
DISTRIBUIȚI

politisti la palmieri06_resize

Situație de tot râsul la Poliția Locală Timişoara, unde mai mulți agenți au ratat un stagiu de pregătire dintr-un motiv cel puțin amuzant.

Nu mai puţin de 20 de poliţişti ar fi trebuit să participe la un curs de pregătire la Oradea, la o şcoală a Poliţiei de Frontieră, însă nu au făcut nici măcar o oră.


După ce şi-au ridicat banii pentru a se deplasa la Oradea, agenţii s-au văzut nevoiţi să revină la sediu, pentru că au aflat că Poliţia Locală a uitat să facă rezervări pentru şcoala de la Oradea.

„Unii erau deja acolo cu bagaje si nu îi lăsau să intre înăuntru, alţii  erau pe drum. A fost o nebunie totală. Cei de la resurse umane s-au încurcat rău – au trimis oameni la specializare fără să vorbească cu cei de la Oradea, fără să facă rezervare. Cei de acolo nu ştiau nimic”, a declarat o sursă pentru PRESSALERT.ro.

Contactată în legătură cu situaţia, purtătoare de cuvânt a Poliţiei Locale, Daniela Seracin, a menţionat că nu are cunoştinţă de aşa ceva. Ulterior aceasta a revenit şi a declarat că „a fost o neconcordanţă privind planificările, motiv pentru care conducerea Direcţiei s-a şi deplasat în cursul zilei de astăzi la Orăştie, pentru că de luni poliţiştii locali să poată începe cursurile la şcoala specializată de acolo, problema fiind astfel remediată”.

1 COMENTARIU

  1. NU AVEM NEVOIE DE ASA ZISII POLITISTI LOCALI, EI SUNT GARDIENI PUBLICI INDIFERENT DE CE CURSURI VOR FACE, SUNT PREA PROSTI SE CRED POLITISTI, DAR NU AU NICIO AUTORITATE POATE BABELE CARE VAND MORCOVI SI PATRUNJEL LA COLT DE STRADA AU FRICA DE EI. DOMNULE PRIMAR ROBU SELECTATI ACESTI IMPOSTORI , FRUSTRATI CARE VOR SA FIE POLITISTI LOCALI DOAR CA NU I-A DUS MINTEA SA FIE ADEVARATI POLITISTI DIN CADRUL POLITIEI ROMANE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.