SCANDAL între Marian Vasile şi Florian Zanfir la CJT. Cum i-a pus...

SCANDAL între Marian Vasile şi Florian Zanfir la CJT. Cum i-a pus emisiunea PRESSALERT LIVE pe jar şi ce decizie a luat Bojin

0
DISTRIBUIȚI

marian vasile 7

Ediția de luni a PRESSALERT LIVE a stârnit supărare la Consiliul Județean Timiș. Vă reamintim că invitatul serii a fost consilierul județean PNL, Marian Vasile, care a revenit pe funcția de vicepreședinte al CJT. Deși a fost invitat să ia parte la emisiune alături de Vasile, fostul vicepreședinte Florian Zanfir a refuzat să vină spunând că nu dorește să se certe cu acesta. Mai mult, astăzi, Zanfir a refuzat să dea mâna cu Vasilela plen. La secțiunea de declarații aceștia au oferit explicații suplimentare privind conflictul dintre ei.

Marian Vasile a spus că „o parte din atribuții au fost stabilite în plenul CJ, anul trecut și o parte sunt prin dispoziția președintelui. (…) Pot semna, pentru că acele hotărâri sunt suspendate. E ca și cum n-ar fi fost date niciodată. Ca atare, sunt de drept, e ca și cum aş fi fost ales în 2012 și acele hotărâri n-ar fi existat”. Vasile spune că i se pare normal să revină pe funcţie, deși șeful CJT Titu Bojin a spus că în locul lui ar fi stat acasă.

”Nu înțeleg de ce Titu Bojin se ambiționează atât de puternic, poate pentru că se teme de anul 2016 sau că văd foarte repede niște lucruri pe care voia să le ascundă. Nu înțeleg exact ce este cu această ambiție, nu se poate împotrivi hotărârii judecătorești executorii. De dimineață, de la ora 8.30, mi-am preluat biroul”. Despre Zanfir liberalul a spus că „fiecare în viața aceasta, cum își așterne așa doarme.


Este treaba dumnealui, respectul este respect, celelalte sunt alte aspecte. Și el, în 2014, a făcut niște lucruri pe care ar trebui să le evoce. Nu am avut nicio discuție cu Florian Zanfir înainte de plenul de miercuri, de ce să am? Mi-a făcut multe reproșuri: că l-am făcut că nu e bărbat, că a fost coleg cu Titu Bojin, ceea ce se poate verifica, pentru că am înțeles că au fost împreună la același liceu și alte asemenea. A spus că l-am făcut fără bun simț, chestiuni pe care nu le-am afirmat”. La final, acesta a recomandat ca Zanfir să se uite la înregistrarea emisiunii PRESSALERT LIVE.

La rândul său, Zanfir a spus că „nu sunt supărat pe Marian Vasile ca și consilier. Nu am făcut niciodată niciun fel de aluzii la adresa lui, dar el a făcut niște aluzii care nu mi-au convenit. Mi-a spus că nu sunt bărbat. Păi vrea să-i demonstrez că sunt bărbat? Ce înțelege el din a nu fi bărbat? A spus că l-am dat afară din birou atunci în luna iunie… Mi-a reproșat că aș fi fost coleg cu Titu Bojin. Și ce e cu asta? Eu îi caut colegii de liceu sau familia? Până acolo se ajunge? Acestea au fost supărările mele. Niciodată nu am făcut asemenea aluzii și de aceea i-am spus că, dacă vrea să-i demonstrez, uite, nu sunt bărbat și nu dau mâna cu tine. Ce înseamnă a fi bărbat? A ne lua la bătaie? A ne arăta nu știu ce? Întrebați-l pe Marian Vasile care ar fi problema că am fost coleg cu Titu Bojin. Eu nu m-am simțit jignit de această afirmație. El îmi reproșează asta. Sunt suspendat, accept hotărârea instanței, sunt consilier județean… Când ai o majoritate, ocupi o funcție… El nu ocupă o funcție pentru că are majoritate. Nu înțeleg cum poți să ceri să reprezinți pe cineva, să ceri să conduci pe cineva, dar tu nu ai majoritate”.

Tot din cauza afirmaţiilor făcute la PRESSALERT LIVE, s-a supărat şi liderul CJT, Titu Bojin, care i-a spus lui Marian Vasile că îi va da în grijă toate proiectele cu fonduri europene, după ce acesta a ridicat problema unor nereguli apărute în acest sector.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.