Eveniment muzical cu Maria Grosu şi trupa Steelborn, la Timişoara VIDEO

Eveniment muzical cu Maria Grosu şi trupa Steelborn, la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

steelbornMelomanii timişoreni sunt aşteptaţi la un concert inedit, evenimentul care se va desfăşura în cadrul turneului naţional al formaţiei Steelborn 69 TOUR, urmând să se desfăşoare în data de 19 martie de la ora 21 la Jazzissimo Pub. Steelborn este o trupă de de rock alternative înfiinţată acum şase ani la Bucureşti, care a lansat în 2010 primul E.P. numit „Un nou început“, an în care a câştigat marele premiu al concursului „Maximum Rock – Suport Pentru Underground“ .


Pe 11 iulie 2011, în urma unei selecţii naţionale, formaţia Steelborn a cântat în deschiderea concertului Bon Jovi de la Bucureşti, în faţa a 50.000 de oameni. În luna septembrie a aceluiaşi an, formaţia a intrat în studio pentru a înregistra primul LP din carieră numit “Trup de apă”. Odată cu lansarea albumului a urmat şi un turneu de promovare prin ţară, care a cuprins 10 oraşe. În luna septembrie a anului 2013 doi membri părăsesc trupa, iar Steelborn organizează o selecţie naţională în urma căreia se alătură echipei Maria Grosu – voce şi Răzvan Puşcaşu – clape.Susţinută de trupă, Maria Grosu se califică în Galele live Xfactor 2014 şi reuşeşte performanţa de a ajunge în finala concursului Xfactor 2014 pe locul 3 în preferinţele publicului cu prima trupă calificată vreodată în finala concursului.

În luna decembrie a anului trecut, trupa a lansat single-ul Vino cu mine, care are parte de aprecierea melomanilor din întreaga ţară. Biletele pentru concertul din Timişoara al formaţiei alcătuite din Maria Grosu (voce), Robert Munean (bass), Alex Botezatu (chitară), Cătălin Gurău (tobe) şi Răzvan Puşcaşu (clape), costă 30 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.