Senatorul Ben-Oni Ardelean: „Este nevoie de o reformă internă a partidului”. Către...

Senatorul Ben-Oni Ardelean: „Este nevoie de o reformă internă a partidului”. Către cine a făcut apel

2
DISTRIBUIȚI

ben-oni ardelean3

Nici bine nu s-a contopit cu PDL, că PNL are deja planuri de înnoire. Senatorul PNL Ben – Oni Ardelean a anunţat că „am înţeles prin votul din 16 noiembrie că este nevoie de o reformă internă a partidului. Demarăm un proiect amplu de evaluare a resurselor umane pe care le avem, vrem să dăm drumul unei competiţii de idei prin care vor ieşi în faţă oameni capabili.


Cred lucrul acesta ar trebui să se desfăşoare pe toate palierele de specialitate. Munca în aceste comisii de specialitate este un prilej extrem de important prin care anumiţi specialişti ai partidului să iasă în faţă prin idei de valoare. Această competiţie internă este extrem de importantă pentru noi”.

Senatorul PNL nu are însă în vizor numai politicieni şi spune că „vrem să încurajăm implicarea politică a foarte multor persoane care până acum nu au făcut parte din sfera 1. Ca să participe la guvernaţa României oamenii ar trebui să fie parte a unor proiecte civice”. Senatorul a făcut un apel la specialişti, profesionişti şi oameni de prestigiu să se alăture PNL.

2 COMENTARII

  1. Reformare a semiculturi tale beny trebuie urgent facuta! Sa NU ai ajunga semidoti ca tine, dar cu diplome de doctor si creier portocaliu sa fie vreodata senatori sau deputati LIBERALI! S-ar sinucide imediat Liberalii Bratieni daca ar traii acum si te-ar vedea pe tine cu smenurile tale!

  2. Poate la anul iti vei plati campania din bani tai Ben! Nu iar din „sponzorizari” Dupa ce tiau platit alti campania le-ai intors spatele frate, tipic la fratia voastra! Nu ti-ai platit obligatiile la cei care teau finantat doar iai aburit! Sa nu cumva sa apara cei care au platit de fapt multi bani!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.