Sit down comedy, un spectacol INEDIT de teatru la Timișoara. Când se...

Sit down comedy, un spectacol INEDIT de teatru la Timișoara. Când se joacă piesa „Project PR”

0
DISTRIBUIȚI

proiect PR

Actorul și dramaturgul Ioan Peter lansează un nou concept: sit down comedy. Rețeta propune un alt fel de spectacol cu umor, bucurie, autoironie.

La fix o lună de la prima sa întâlnire cu publicul timișorean la Taverna Timișoara, Ioan Peter revine în același spațiu cu un spectacol care poartă dubla sa semnătură: de actor și dramaturg. “Project PR” (producție a Teatrului Pit) are loc sâmbătă, 21 martie, de la ora 22.00, la Taverna Timișoara.

„Este un one man show ce conține: În echipă, Iluzia optică, Coșmar cu instalator, Bicicleta messenger, Scuze, Ce se întâmplă cu luna în timpul zilei, Project PR.


Sunt șapte felii de viață, frânturi de destine, personaje surprinse în încercări limită, cu umor – un fel de sit down comedy, ironie, autoironie, tragedie blândă. Cu toate că eroii acestor mini drame sunt sortiți să traverseze diverse întâmplări ,,încercătoare’’ei reușesc să rămână pe ,,verticala’’ dintre pământ și cer, frumoși” – spune Ioan Peter.

Grafica este semnată de Laurian Popa, iar fotografiile – de Alin Zelenco. Accesul la spectacol se face pe bază de rezervare la numărul de telefon 0744116255.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.