O fetiță de 4 ani, cu gâtul SFÂȘIAT de câinele familiei, după...

O fetiță de 4 ani, cu gâtul SFÂȘIAT de câinele familiei, după o întâmplare inexplicabilă. Cum a fost salvată micuța VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

caine-fetita-spital

O familie a trecut și încă trece, poate prin cele mai grele momente ale vieții lor de până acum. O fetiță de 4 anișori a fost atacată de câinele familiei – un câine de rasă comună. Totul s-a petrecut în câteva secunde, în comuna cărășeană Doclin, scrie infocs.ro. Fetița se juca cu un alt câine al casei, un cățelandru, moment în care a fost atacată fulgerător de câtre celălalt câine ce fusese dezlegat din lanț de către bunica fetei.

Cei din încăpere – mama fetei și bunica- au văzut cum într-o fracțiune de secundă, chipul fetei și tot pieptul, i s-a umplut de un val de sânge.


Femeile au strigat îngrozite, dintr-o cameră alăturată a apărut tatăl fetei care văzând tragedia, a făcut ce a putut și i-a trecut prin minte încercând să oprească hemoragia masivă din gâtul fetei. Mama fetiței a sunat la salvare, de la Bocșa a plecat prima mașină care a ajuns la Doclin, a preluat fata și a pornit spre Reșița. Nimeni nu își poate explica atitudinea agresivă a animalului, mai ales că fetița crescuse încă de mică cu animalul în curte. Este posibil ca acesta să fi vrut să sară la celălalt cățel, iar micuța, fiind interpusă între ei, să fi devenit victimă.

O echipă de medici a stabilizat fetița, a oprit hemoragia și a constatat că din fericire, carotida și alte vase mari de sânge erau neatinse de colții animalului. În schimb, câinele îi sfâșiase fetei mușchii gâtului din partea dreaptă. Medicii au urcat fetița în ambulanță și au trimis-o la Spitalul de copii din Timișoara unde există o secție specială de chirurgie infantilă, mai arată sursa citată.

1 COMENTARIU

  1. A lovit-o cu coltul, pur si simplu pentru ca i-a stat in drum… Am un dulau care uraste pisicile, in stil dement, si cand a vazut o pisica pe gardul vecin, a inceput sa alerge ca nebunu’ pe langa gardul meu si s-a izbit drept in piciorul meu; urmarea au fost 2 gauri mari si un sir de gauri mici – practic, i-am luat amprenta dentara de pe mandibula cu coapsa :/

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.