Timișorenii, încurajați să fie ajutoarele Iepurașului pentru a le face o bucurie...

Timișorenii, încurajați să fie ajutoarele Iepurașului pentru a le face o bucurie unor copii săraci. Cum poți să aduci zâmbetul pe buzele acestor micuți

0
DISTRIBUIȚI

10455436_931156910268744_8739308953172805867_n

Oamenii cu suflet mare din Timișoara, și nu numai, sunt încurajați să-i dea o mână de ajutor Iepurașului, înainte de sărbătorile pascale, astfel încât să poată ajunge și la copiii săraci. Acești micuți își doresc mai mult ca oricare alți copii să primească și ei ceva de sărbători pentru că au fost cuminți și ascultători, dar mai ales, pentru că părinții lor nu-și permit să le ofere tot ceea ce au ei nevoie.

Pentru a aduce un strop de fericire în sufletul a peste o sută de copii sărmani din județul Timiș, Asociația „Pieces of Heaven” din Timișoara a lansat cea de-a doua ediție a evenimentului „Ajutoarele Iepurașului”.


„Noi ne-am gândit ca măcar masa de Sărbători să le-o asigurăm într-o anumită măsură, dar avem nevoie de ajutorul vostru pentru a umple coșul Iepurașului cu alimente, fructe și dulciuri pentru cei mici. Peste o sută de copii cu vârste între 6 luni și 16 ani cred că merită și ei câteva zile lipsite de griji din partea Iepurașului, familiile lor fiind prea sărace pentru a le putea oferi acest confort, din păcate”, transmit reprezentanții asociației pe Facebook.

Asociația „Pieces of Heaven” transmite faptul că, în funcție de numărul membrilor fiecărei familii, coșul cu alimente, fructe și dulciuri costă între 80 și 150 de lei. Oamenii cu suflet mare care doresc să ajute acești copii săraci pot face un pachet pentru o familie sau pot dona bani în contul asociației, iar reprezentanții ei vor cumpăra cu câteva zile înainte de Paște tot ce trebuie. Contul în care se pot face donații este RO22BTRLRONCRT0217902001 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația „Pieces of Heaven”. Mai multe informații despre campanie găsiți AICI!

Foto: Asociația „Pieces of Heaven”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.