Finlandezii de la HIM concertează în premieră la Timişoara, în Parcul Rozelor

Finlandezii de la HIM concertează în premieră la Timişoara, în Parcul Rozelor

0
DISTRIBUIȚI

himConform unui comunicat de presă al celopr de la Phoenix Entertainment, celebra formaţie HIM va concerta la Timişoara în data de 31 iulie, în Parcul Rozelor, evenimentul fiind realizat împreună cu Primăria Timişoara. „Evenimentul este prezentat de Phoenix Entertainment împreună cu Primăria Timișoara, marcând astfel primul pas pe care organizatorii și administrația locală îl fac în demersul de a crea un nou centru concertistic care să fie vizitat de cei mai buni artiști ai lumii“, se spune în comunicatul de presă.


Deocamdată, pe site-ul oficial al formaţiei HIM acest concert nu a fost confirmat, dar pe data de 1 august trupa va participa la festivalul Fezen care are loc la Szekesfehervar, în Ungaria.. HIM este una dintre cele mai aclamate formații din Finlanda, inițiatori ai genului “love metal”, o combinație interesantă între rock alternativ, gothic și melodic heavy metal, greu de clasat de către critici. Simbolul HIM este celebra “heartagram”, creație ce îi aparține liderului trupei, Ville Valo, și reprezintă o juxtapunere a binelui și a răului, a luminii și a întunericului.

Cu 8 albume de studio la activ, HIM a fost premiată cu un disc de aur în SUA, fiind prima formație finlandeză care să reușească această performanță pe teritoriu american. Cel mai recent material discografic datează din 2013 și a fost recompensat cu discuri de platină în Finlanda și Germania, într-o eră în care cifrele vânzării de albume s-au miscorat considerabil. Conform aceluiaşi comunicat, biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro, primele 1000 de bilete putând fi achiziționate la prețul promoțional de 115 lei, urmând ca după terminarea efectivului, biletele să coste 135 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.