MIRACOL la Timișoara: primarul Nicolae Robu a plantat un dud pletos. Cum...

MIRACOL la Timișoara: primarul Nicolae Robu a plantat un dud pletos. Cum l-a băgat în sperieți un timișorean cu o bucată de fier FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>robu pom (17)

Momente comice astăzi în zona ștrandului Termal, unde primarul Timișoarei, Nicolae Robu şi mai mulţi mediatori, printre care şi vicepreședintelui Consiliului de Mediere din România, Zeno Șuștac, dar şi Rodica Cojan au plantat „copacul medierii”.

Primarul NicolaeRobu a declarat că „aş vrea să spun că am salutat înfiinţarea instituţiei medierii în România cu ani în urmă fiindcă am avut sentimentul aşa cum orice cetăţean a avut că în România sunt mult prea multe conflicte şi că de mult prea multe ori se ajunge în instanţele judiciare. Eu cred că într-o societate civilizată litigiile pot fi rezolvate şi altfel şi că este o etapă necesară, aceea a medierii, înainte de a se ajunge în instanţe”.
Edilul a mai spus că se bucură enorm că la Timişoara într-un loc de maximă vizibilitate va fi plantat un copac al medierii. Amuzat, edilul a citit numele latin al plantei de pe foaie şi s-a pus pe râs când a aflat că este vorba de un dud pletos.

Întrebat dacă va veni să facă pace cu aversarii politici sub dudul pletos, Robu a spus că „de ce nu, eu nu sunt un tip conflictual, eu nu promovez conflictul cu nimeni, însă din păcate se pare că îi deranjez pe mulţi şi prin faptul că sunt un om al legii, un om al corectitudinii, prin comparaţie cu ei care nu au ce să pună pe talerul unei balanţe comparative şi atunci nasc scatrundaluri, mă atacă în fel şi chip şi sigur că din când în când trebuie să ripostrez şi eu”. În timp ce primarul se victimiza în faţa presei, în zonă şi-a făcut apariţia un cetăţean nervos cu o bucată de fier în mână. „Dacă mă omoară ăsta în maşină?”, a întrebat omul despre bucata de fier care, spune el, a picat pe parbrizul maşinii sale de la liniile de firobuz ale RATT. Edilul l-a rugat insistent pe om să nu plece şi să apeleze la poliţie pentru a vedea care este problema. După ce a pus pământ cu lopata pentru a se asigura că dudul este plantat cum trebuie, primarul s-a dedat la o sesiune foto cu toţi participanţii.

Foto: Constantin Duma

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.