Lideri ai Asociației Suporterilor Timișoreni „Druckeria”, implicați într-un GRAV accident de circulație...

Lideri ai Asociației Suporterilor Timișoreni „Druckeria”, implicați într-un GRAV accident de circulație în apropiere de Peciu Nou. Ce s-a întâmplat și în ce stare sunt victimele FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

accident peciu (2)

O mașină în care se aflau mai mulți reprezentanți ai Druckeria, care se deplasau la Peciu Nou pentru meciul dintre echipa din localitate și ASU Politehnica, din ultima etapă a Ligii a 4-a, a fost implicată într-un accident rutier.

„Un bărbat de 42 de ani din Timișoara, care conducea pe DJ 593 dinspre Peciu Nou spre Timișoara, a pierdut la un moment dat controlul volanului și a ajuns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar, condus de un tânăr de 27 de ani. Trei persoane au fost rănite și transportate la spital, ambii conducători auto și un pasager din autoturismul care se deplasa regulamentar, iar alte două persoane au fost rănite ușor. Mașina care a pătruns pe contrasens a luat foc, fiind nevoie de intervenția pompierilor”, a declarat Ancuța Morariu, purtător de cuvânt al IPJ Timiș. În mașina care circula regulamentar se aflau mai mulți membri ai Asociației Suporterilor Timișoreni „Druckeria”, printre care și președintele Sebastian Novovici.

Conform reprezentaților ISU Banat, una dintre victime a rămas încarcerată în mașină, însă a fost scoasă de martori până la sosirea echipajului de descarcerare.


Din fericire, viața niciuneia dintre victime nu este în pericol. Sebastian Novovic, aflat la spital pentru investigații amănunțite, a spus pentru SPORT9.ro că ”ceilalți s-au ales cu entorse, arsuri, din fericire nu e nimeni rănit foarte grav”.

Conform unor martori, șoferul care a intrat pe contrasens ar fi adormit la volan. Traficul în zonă a fost blocat timp de aproximativ o oră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.