Pietrișul din Piața Libertății, SCOS pentru a fi înlocuit. Care este explicația

Pietrișul din Piața Libertății, SCOS pentru a fi înlocuit. Care este explicația

3
DISTRIBUIȚI

11419881_947086412001004_1715109146_o

Măsuri radicale în Piața Libertății din Timișpara. Puținii muncitori care au mai rămas pe șantierele Romprest au fost puși să elimine pietricelele îndesate pe post de rosturi între dalele mari și piatra cubică.


La finele săptămânii timișorenii care au trecut prin locație au văzut un muncitor care, folosind un jet puternic de apă, „ataca” rând cu rând pietele din Piața Unirii.

Explicația pe carea primit-o o femeie care a întrebat ce se întâmpla a fost incredibilă. „În toate rosturile din Piața Libertății a fost pusă o piatră măruntă de o anumită dimensiune. În toată Piața Libertății. Acum, după ce a fost pusă și astupate rosturile dintre dalele roșii și piatra cubică cu această piatră măruntă de această dimensiune, s-a ajuns la concluzia că e prea mare si nu stă între rosturi. Deci acum o scot cu jetul de apă și pun alta, mai măruntă”, explică Valentina Sarosi. Ea a și imortalizat manevra.

În partea dinspre balconul Centrului Militar din piața Libertății, deja e pusă noua piatră, cea măruntă „mai măruntă”.

Oficialii Primăriei Timișoara nu au oferit o explicație pentru ceea ce se întâmplă zilele acestea în piața din centrul orașului.

Sursa foto: Valentina Sarosi

3 COMENTARII

  1. Este o porcarie ce se intampla in Timisoara. Se duc bani aiurea pe ideile aiuristice ale primarului Robu, care vrea sa faca, dar nici el nu stie ce. Oricum, ce a fost frumos in Timisoara a stricat. A distrus Piata Libertatii si a facut ce? o masa de beton, cu aspect de tras la tinta. Ca sa nu mai vorbim de altele… palmieri in Timisoara. Scoatem copacii autohtoni si aducem palmieri. Groaznic.

  2. Merită investiția pt o piață acum pustie ? Când era un părculeț şi nişte bănci , aveai în față o privelişte caldă , prietenoasă… Sau sunt eu conservator şi nu văd progresul !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.