Sorin Frunzăverde, operat la Timișoara. Cât a durat intervenția chirurgicală

Sorin Frunzăverde, operat la Timișoara. Cât a durat intervenția chirurgicală

4
DISTRIBUIȚI

frunzaverde stiripesurse

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin a fost operat astăzi la Spitalul Județean din Timișoara, intervenția fiind necesară din cauza unei afecțiuni renale.

Conform unor informații publicate de jurnalistul Radu Tudor pe blogul său, afecțiuni renale mai vechi au recidivat în ultimii ani și și vicepreședintele PNL ar fi fost diagnosticat recent cu o boală severă: cancer renal, iar faptul că operația a avut loc astăzi a fost confirmat pentur PRESSALERT.ro de managerul spitalului județean, Marius Craina.

Șeful Clinicii de Urologie a Spitalului Judeţean, Viorel Bucuraș, cel care a coordonat echipa chirurgicală, a menționat că este vorba de o afecțiune renală, însă fără a da mai multe detalii.


„Pacientul suferă de o afecţiune renală. El a fost programat pentru operaţie. Intervenţia chirurgicală a durat trei ore. Va rămâne internat în spital atât cât este necesar”, a declarat doctorul Viorel Bucuraș pentru Renașterea Bănățeană.

Vă reamintim că acum o lună, vila lui Sorin Frunzăverde din Reșița a fost percheziționată de procurorii DNA, liberalul fiind audiat într-un dosar de corupție.

4 COMENTARII

  1. A ighitit CHEIA de la ”safety deposit box” din bancile pe unde isi are ascuns paraindaratul primit in ultimi 12 ani carmuind CS-ul , iar acum trebe sa ascunda mai adanc molozul ca i so mai stramtat cam latul in zurul gatului acestui GUNOI .

  2. Acest om este o adevărată capacitate,un om politic de anvergură cu o cultură generală inimaginabilă dar…oamenii din jur l-au distrus…Păcat,sunt unii oameni care au crezut in S.F.

    • @Pavel , nu manca kkt , prostii au fost pusi in functi de conducere de acest gunoi drept sageti , pentru ciordeala a banului public ori fonduri iar banii se duceau la partid(gruparii infractionale organizate) de unde se repartiza ciolanul , atata tot . PS….prin comentarul tau dai dovada ca si tu esti doar un prost si hot .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.