Totul despre franciză, la Timișoara: cum poți afla secretele dezvoltării unei afaceri...

Totul despre franciză, la Timișoara: cum poți afla secretele dezvoltării unei afaceri de succes

0
DISTRIBUIȚI
<


p>oameni de afaceri

Franciza este o oportunitate de afacere în care proprietarul unei mărci (francizorul) pune la dispoziţia celui interesat de preluarea afacerii (francizatul) brandul şi toate cunoştinţele necesare desfăşurării afacerii, pentru un anumit preţ. Nivelul de dezvoltare a francizelor în România se află cu mult sub media europeană, motiv pentru care constituie un mare potenţial pentru investitorii români.

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în parteneriat cu asociația Via Rumania (companie de consultanță în afaceri condusă de un cetățean spaniol stabilit în România), organizează în data de 2 iulie, între orele 10.00 și 14.00, la Sala CEDO a sediului CCIAT din Piața Victoriei un workshop cu tema „Franciza: o afacere profitabilă”, în cadrul căruia vor vorbi José Miguel Viñals, manager Via Rumania, şi Adriana Zinca, avocat.

În cadrul atelierului vor fi abordate întrebări ca „ce este franciza și de ce funcționează sistemele de franciză”, „ce luăm în considerare când vrem să alegem o franciză?” sau „cum pot să-mi francizez afacerea?”, vor fi prezentate câteva francize spaniole de succes și se va vorbi despre francizele spaniole de pe piața din România.

Evenimentul se adresează persoanelor ce doresc să intre în lumea francizelor, mediului de afaceri, antreprenorilor, managerilor din companii autohtone şi multinaţionale, precum şi celor care doresc să obţină mai multe informaţii despre francize şi care au în vizor deschiderea unei afaceri în franciză.

Pentru informaţii suplimentare puteți suna la 0372.185.279 sau 0256.490.771/2 sau pe e-mail, la rcolban@cciat.ro, Rafaela Colban – consultant cameral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.