Bojin lovește din nou. Ce noi tronsoane de drum a inaugurat pesedistul...

Bojin lovește din nou. Ce noi tronsoane de drum a inaugurat pesedistul și cum s-a distanțat de inaugurările brevetate de Nicolae Robu FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

ohaba lunga ohaba roamna12_resize

Şeful Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, a inaugurat două noi drumuri reabilitate la nivelul judeţului Timiş. Este vorba despre sectoarele de drum situate între Dumbrava şi Mâtnicu Mic, cu o lungime de 8,9 km, şi de bucata Ohaba Lungă şi Ohaba Română cu lungimea de 6,9 km.

Reabilitarea drumului de la Dumbrava a costat peste şapte milioane şi jumătate de lei şi a fost efectuată de Group DCM SRl, în vreme ce intervenţiile de la Ohaba Lungă au costat şapte milioane şi două sute de mii de lei, iar lucrările au fost efectuate de Tehnocer. Ambele proiecte au fost realizate cu bani de la Consiliul Judeţean Timiş şi cu bani de la PNDL.

Titu Bojin a venit la faţa locului însoţit de vicepreşedintele CJT, Călin Dobra, pe care l-a lăudat că nu doreşte să apară în faţa camerelor.


Realizarea de la Ohaba a fost îndelung lăudată de primarul localităţii, care a spus acest drum era aşteptat de o viaţă şi că este binevenit mai ales pentru şoferii care îşi stricau practic maşinile.

Bojin a ţinut să completeze că inagurarea nu a fost făcută cu tăieri de panglici şi nici cu alai de pesedişti sau cu fast și că niciun drum nu a fost făcut pentru ca el să obțină un nou mandat, ci strict pentru binele cetăţenilor. La fel ca şi ieri pesedistul a ţinut să reamintească faptul că prin inaugurările de astăzi a mai egalat încă alte opt obiective de-ale primarului Nicoale Robu, care se laudă chiar şi cu reabilitările de circa 300 de metri ale unor străzi din urbea de pe Bega.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.