Edilul-şef Nicolae Robu, explicaţie TUPEISTĂ pentru angajarea colegilor de partid la Primăria...

Edilul-şef Nicolae Robu, explicaţie TUPEISTĂ pentru angajarea colegilor de partid la Primăria Timişoara

2
DISTRIBUIȚI

nicolae robu maini (2)

Faptul că deja de la nivel central PNL cere ca filialele judeţene să transmită listele cu candidaţii pentru alegerile locale, adică cu aspiranţii la postul de edil-şef, pune PNL Timiş pe jar. Vorbind despre organizarea internă, primarul Nicolae Robu a precizat că una din dorinţele partidului este să cunoască ţintele membrilor săi, pentru a şti modul în care aceştia pot fi ghidaţi sau susţinuţi pentru a-şi atinge ţelurile.

Nu sunt puţini cei care au remarcat că de la venirea primarului Nicolae Robu în fruntea Primăriei Timişoara numărul de membri, dar mai ales de membre PNL care lucrează în instituţie a crescut simţitor. Pentru a menţiona doar trei exemple amintim de Sanda Greblă, fostă şefă de cabinet a senatorului Nicolae Robu, angajată la Direcţia Tehnică şi pe post de consilieră a primarului Nicolae Robu, Alina Calotă, fostă iubită a şefului TNL Timiş, Liviu Cocean, care munceşte la Direcţia de Comunicare, şi Anca Mocanu care a muncit la secretariatul PNL Timiş sub îndrumarea consilierului primarului Nicolae Robu, Marian Vasile, şi care momentan lucrează la Direcţia de Dezvoltare a primăriei.

Primarul Nicolae Robu a oferit o explicaţie interesantă vizavi de motivul pentru care liberalii sunt angajaţi în primăriei.


„Eu am spus foarte limpede, s-a dovedit că peste 70% din populaţia Timişoarei este liberală. Ocuparea posturilor din primărie se face strict prin concurs. Nimeni nu a avut de suferit în Primăria Timişoara pentru opţiunile politice, de altfel, eu habar nu am ce apartenență au cei pe care i-am găsit deja muncind aici. Cunosc doar opţiunile celor care sunt liberali”, a spus Robu.

Primarul a pomenit şi de firmele cu pedigree liberal care au câştigat licitaţii în Primăria Timişoara. „Avem pretenţia ca la licitaţii ofertanţii să fie căutaţi la carnetul de partid şi, dacă sunt liberali, să fie respinşi ca să nu se spună că au câştigat licitaţia din cauză că sunt liberali”, a conchis Robu.

2 COMENTARII

  1. carnet de partid avea robul pe vremea cind era un simplu sef de lucrari la electro si tinea laboratoare in beci, cu aceleasi plete ina de culoare naturala, fara vopsea Wella. Pe urma robul s-a pliat bine unde trebuia si a avansat. oricum are carnetul de membru de partid comunist si acum cind se da pe monitoare apple cinema display de 24 inch si 3000 eur si butoneaza aifon 6 cu facturi retim de 2500 eur….

  2. Nu aprob multe lucruri facute de Robu, dar sa il criticati pentru ca a ales sa isi ia consilieri PERSONALI oameni pe care ii cunoaste si cu care a mai lucrat in trecut, mi se pare stupid. S nu mai vorbim, critica adusa implicarii FEMEILOR in politica. Dar ce, erau prea multe inainte? Va lezeaza cu ceva? Este o initiativa laudabila. Astept sa vad PNL ca pune mai multe femei si in lista pentru Consiliul Local. Iar daca vreti sa criticati ceva, criticati-le activitatea efectiva – daca este cazul – nu apartenenta politica si genul. Astea ar trebui sa fie irelevante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.