Primăria Timişoara rămâne fără unul din cei mai vechi directori. Cum se...

Primăria Timişoara rămâne fără unul din cei mai vechi directori. Cum se va ocupa postul şi ce salariu îl aşteaptă pe succesor

1
DISTRIBUIȚI

gheorghe ciuhandu si aurelia junie 2 p

Directorul Direcției de Dezvoltare din Primăria Timișoara mai are doar patru luni până la pensionarea oficială. Aura Junie (foto, stânga) a anunțat acest lucru astăzi, în cadrul unui plen la Consiliului Local, unde a spus că, din cele patru luni, două vor fi pentru concediu și una pentru predarea oficială a inventarului.

Întrebat cum va fi înlocuită Junie, dar mai ales cum va suporta municipalitatea pierderea unui om cu vechime de 16 ani în instituție, primarul Nicolae Robu a declarat că „deocamdata nu e un subiect de actualitate, e un subiect de viitor apropiat, dar nu despre asta este vorba.


Trebuie sa fiu un om competent în primul rând, potrivit pentru aceasta poziţie extrem de importantă. Evident că vom face publica vacantarea postului când va fi momentul potrivit şi vom încerca sa facem popularizare astfel încât să se prezinte cât mai multe persoane competente, potrivite pentru a accede la acest post”.

Pentru cei interesaţi, momentan Aura Junie are un salariu de circa 71.115 lei de lei pe an și este al doilea cel mai bine plătit director din Primăria Timișoara, după șeful Direcției Tehnice, Culiță Chiș, care câștigă 71.798 lei/an. Însă postul nu este numai bine plătit, ci şi unul solicitant și cu multe responsabilități, după cum se poate vedea dintr-un raport de activitate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.