COD GALBEN de CANICULĂ în judeţul Timiş. Cum fac faţă temperaturilor ridicate...

COD GALBEN de CANICULĂ în judeţul Timiş. Cum fac faţă temperaturilor ridicate bolnavii internaţi la Spitalul Judeţean Timişoara

2
DISTRIBUIȚI

judetean02_resize

Judeţul Timiş “fierbe” din nou. Peste 35 de grade Celsius se vor înregistra astăzi, motiv pentru care meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru aproape toate judeţele din ţară.


Mai mult, trei judeţe sunt sub atenţionare cod portocaliu de caniculă, şi anume Arad, Bihor şi Satu Mare.

Temperaturile ridicate nu-i ocolesc nici pe bolnavii internaţi la Spitalul Judeţean Timişoara. În cel mai mare spital din vestul ţării nu toate saloanele sunt dotate cu aparate de aer condiţionat.

“Sunt multe saloane în care funcţionează aparatele de aer condiţionat. Chiar în acest an am reuşit să achiziţionăm astfel de aparate în plus, pe care le-am instalat în blocul operator, şi nu numai. Putem spune că facem faţă căldurii, la Spitalul Judeţean Timişoara”, ne-a spus Marius Craina, managerul Spitalului Judeţean Timişoara.

2 COMENTARII

  1. De ce nu se proiecteaza sisteme centralizate de aer conditionat la spitalele din Timisoara?
    Vara asta (care nu este o exceptie) poate fi un argument convingator pentru un astfel de proiect.

  2. Vizitele sunt până la ora 20, dar lifturile nu mai funcţionează de pe la ora 19. Să vezi urcat (şi coborât) cu plase ptr bolnavi de la etajele superioare, pe o casă a scărilor fără aer condiţionat!
    Acolo măcar poţi leşina liniştit, că eşti pe mâna lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.