Primăria Timişoara vrea să foreze încă zece fântâni publice. Vezi în ce...

Primăria Timişoara vrea să foreze încă zece fântâni publice. Vezi în ce locații şi ce condiţii trebuie să îndeplinească proiectanţii

0
DISTRIBUIȚI

fantana_publica

Primăria Timişoara caută proiectanţi pentru a întocmi proiectele tehnice şi studiile de fezabilitate pentru zece noi fântâni publice forate. Totuşi, proiectanţii par să nu fie atraşi de oferta primăriei, care nu este la prima „strigare”.

„Municipiul Timişoara, prin Primar, are onoarea să vă invite să participaţi la procedura de atribuire a contractului de prestări servicii de proiectare aferent investiției «SF+PT – Execuţie de fântâni publice forate în municipiul Timişoara»,cod CPV: 71241000-9 «Studii de fezabilitate, servicii de consultanţă, analize». Atribuirea contractului de achiziţie publică se face prin cumpărare directă, în conformitate cu prevederile art. 19 din O.U.G. nr.34/2006, cu toate modificările şi completările ulterioare, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut. Sursa de finanţare a contractului care urmează să fie atribuit: bugetul local Dacă manifestaţi interes pentru achiziţia publică, Primăria Municipiului Timişoara vă invită să depuneţi oferta dvs.


până la data şi ora limită stabilită pentru primirea ofertelor: 20.08.2015, ora 16.00, la sediul Primăriei Municipiului Timişoara, Bv. C.D. Loga nr.1, camera 12 – parter, la Serviciul Centrul pentru Consiliere Cetăţeni, Corespondenţă Direcţia Tehnică (ghişeu nr.1 sau nr.2). Ofertantul are obligaţia de a depune oferta la adresa şi până la data şi ora limită pentru depunere stabilite în prezenta invitaţie de participare. Riscurile transmiterii ofertei, inclusiv forţa majoră, cad în sarcina operatorului economic. Nu se admit oferte alternative. Perioada de valabilitate a ofertelor: 90 zile de la termenul limită de primire a ofertelor”, se arată în anunţul postat pe site-ul primăriei.

Locaţiile în care se vor amenaja fântânile sunt: Parc Carmen Sylva, B-dul Pârvan nr 18-20, Parc Civic, Parc Karlsruhe (Bihor) , Take Ionescu nr. 43-45, Str. Eternităţii, Str. Divizia 9 Cavalerie, Str. Constantin Zăbulică, Parcul Adolescenţilor şi Str. Baader. Valoarea proeictului este de 24.000 lei (fără TVA), iar termenul de elaborare este de 60 de zile. De menţionat este faptul că, odată cu schimbarea firmei care gestionează fântânile forate din Timişoara, plăcuţele cu numele fostului primar Gheorghe Ciuhandu au fost date jos şi înlocuite cu altele cu numele primarului Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.