Organizaţia „Salvaţi Copiii” donează echipamente performante pentru două maternităţi din Timişoara. Cum...

Organizaţia „Salvaţi Copiii” donează echipamente performante pentru două maternităţi din Timişoara. Cum te poţi implica în salvarea nou-născuţilor

0
DISTRIBUIȚI

prematur

21 de maternităţi şi secţii de nou-născuţi din întreaga ţară vor fi dotate, şi în acest an, cu echipamente performante cu ajutorul cărora nou-născuţii au mai multe şanse de a trăi.


Printre acestea se numără şi cele două maternităţi de stat din Timişoara, „Bega” şi „Odobescu”, care vor primi aparate medicale de ultimă generaţie prin intermediul Organizaţiei „Salvaţi Copiii”.

Organizaţia a reuşit să strângă fondurile necesare pentru achiziţionarea acestor echipamente prin implicarea românilor în campaniile de redirecţionare a 2 % din impozitul pe venit, donaţii, dar şi prin sprijinul companiilor partenere. Astfel, în total, 1,3 milioane de lei vor fi investiţi în dotarea secţiilor de nou-născuţi, precum şi în dezvoltarea de programe de educaţie şi suport pentru 5.000 de beneficiari din comunităţi defavorizate.

„Cei care doresc să susţină în continuare demersul Salvaţi Copiii de a reduce mortalitatea infantilă în România o pot face cu un sms lunar la 8844 cu textul ”SALVEZ”. Împreună putem susţine şansa la viaţă a fiecărui copil din România”, transmit reprezentanţii asociaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.