Şoferii timişoreni, acţiune inedită pentru a avertiza asupra creşterii numărului de accidente...

Şoferii timişoreni, acţiune inedită pentru a avertiza asupra creşterii numărului de accidente rutiere grave. Cum te poţi implica

0
DISTRIBUIȚI

accident-900x600

Campanie inedită de prevenire a accidentelor rutiere, organizată la Timişoara. Astfel, în data de 27 septembrie, între orele 10.00 – 14.00, mai multe maşini se vor alinia în coloană şi vor defila pe străzile centrale ale oraşului, având ca obiectiv principal însoţirea unui autoturism grav avariat în urma unui accident.


Maşina va fi purtată pe o platformă, iar la volanul acesteia se va afla un actor ce va juca rolul unui şofer accidentat mortal.

Acţiunea este organizată de Asociaţia Legal Drive, care-i invită pe şoferii timişoreni să însoţească coloana de maşini. În cadrul acestui proiect menit să tragă un semnal de alarmă privind creşterea numărului de accidente grave în vestul ţării se vor implica piloţi de raliu şi poliţişti de la Serviciul Rutier.

„Timişoara Drive Safe!” – este sloganul evenimentului, dar şi îndemnul pe care organizatorii îl transmit şoferilor din Timişoara, dar şi din judeţul Timiş, unde numărul accidentelor rutiere a crescut cu peste 50 % în ultimul an. Vă aşteptăm să veniţi alături de noi, împreună susţinem siguranţa în trafic”, transmit pe Facebook reprezentanţii Asociaţiei Legal Drive.

Defilarea coloanei de maşini va avea ca linie de start parcarea din faţa Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş. Traseul complet este disponibil AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.