Un turc a fost prins în timp ce încerca să treacă pe...

Un turc a fost prins în timp ce încerca să treacă pe jos frontiera dintre România și Ungaria. Ce le-a spus polițiștilor

2
DISTRIBUIȚI

 

politia-frontiera

Un turc care încerca să treacă, pe jos, de unul singur, frontiera de stat spre Ungaria, a fost prins, noaptea trecută, de polițiștii de Frontieră timișeni.

Turcul a fost descoperit în jurul orei 20.00, de polițiștii de frontieră de la Sânnicolau Mare care, în contextul internațional actual efectuau o acţiune specifică.

„Persoana care nu îşi justifica prezenţa în zonă şi nu vorbea limba română a fost reţinută la aproximativ 500 metri de linia de frontieră şi condusă la sediul sectorului pentru verificări.


La cercetări s-a stabilit că persoana în cauză, H.O., în vârstă de 36 ani, este cetăţean turc, a intrat legal în România şi a declarat că intenţiona să ajungă în Germania”, transmite Ramona Costache, purtătoarea de cuvânt a polițiștilor de frontieră din Timiș.

Oamenii legii au întocmit în cauză acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale.

Foto: Arhivă

2 COMENTARII

  1. Scuze, acum am vazut… „La cercetări s-a stabilit că persoana în cauză, H.O., în vârstă de 36 ani, este cetăţean turc, a intrat legal în România şi a declarat că intenţiona să ajungă în Germania”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.