Patru festivaluri într-o lună pentru Teatrul Național Timișoara. În ce orașe din...

Patru festivaluri într-o lună pentru Teatrul Național Timișoara. În ce orașe din țară vor avea loc spectacolele

0
DISTRIBUIȚI
PAGANINI 02
Paganini nu mai locuiește aici

Spectacolele Nationalului timișorean se joacă în țară, luna aceasta. Pentru Teatrul Național din Timișoara, luna octombrie este una a participărilor la festivalurile de teatru din România.

Primul pas îl face spre Iași, la Festivalul Internațional pentru Publicul Tânăr, aflat la cea de-a VIII-a ediție, unde va prezenta miercuri, 7 octombrie, la Teatrul „Luceafărul”, spectacolul „Paganini nu mai locuiește aici”, de Carmen Dominte, în regia Oliviei Grecea, cu Romeo Ioan și Alecu Reus în rolurile principale.

A doua zi, joi, 8 octombrie, Teatrul Național va fi prezent la Festivalul Național de Comedie de la Galați, unde a fost invitat cu spectacolul „Proștii sub clar de lună”, de Teodor Mazilu, în regia lui Ion-Ardeal Ieremia, avându-i în distribuție pe Ion Rizea, Claudia Ieremia, Cristina König, Raul Bastean, Ana Maria Cojocaru, Romeo Ioan, Ștefan Roman, Ionuț Iova, Alina Chelba, Nicolae Pirvulescu și Corina Dohanici.

DAWN WAY 05
Dawn Way

Vineri, 16 octombrie, va avea loc reprezentația spectacolului „Dawn Way”, selectat la cea de-a XXVII-ea ediție a Festivalului de Teatru „Pledez pentru Tine(ri)” de la Piatra Neamț. Spectacolul este semnat de Mihaela Lichiardopol și îi aduce pe scenă pe tinerii actori Flavius Retea, Raul Bastean, Cristina Dumitru, Raul Lăzărescu, Adrian Jivan, Răzvan Ciocoi și Ionuț Iova.

23_aniv (2)
Aniversarea

În sfârșit, la finalul lunii, Teatrul Național va avea în cadrul Festivalului Național de Teatru de la București patru reprezentații cu spectacolul „Aniversarea” de Jeroen van den Berg, în regia lui Traian Șoimu.


Spectacolul, susținut de actorii Alina Iliea, Robert Copoț, Jasmina Mitrici și Adrian Roșu, este programat în zilele de 30 și 31 octombrie.

Foto: Adrian Pîclișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.