Un bărbat a fost ÎNJUNGHIAT în Gara de Nord din Timișoara. Care...

Un bărbat a fost ÎNJUNGHIAT în Gara de Nord din Timișoara. Care a fost motivul

0
DISTRIBUIȚI

1279526676cutit

Un bărbat a fost reținut și trimis în arestul Poliției după ce a fost la un pas să își omoare prietenul. Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș susțin că între Florentin Magda, 36 de ani, și victima sa, C.M.B., un bărbat de 32 de ani a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia acesta din urmă a fost înjunghiat și a ajuns la spital.

Motivul conflictului a fost unul amoros, agresorul surdo-mut fiind fostul iubit al femeii cu care se vedea acum victima.


Cei doi, care se cunoșteau, și-au dat întâlnire la barul din Gara de Nord pentru a lămuri lucrurile, iar până la încăierare a mai fost doar un pas.

„Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus, la data de 13.10.2015, prin ordonanţă, reţinerea suspectului Florentin Magda, 36 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor. Probele administrate în cauză în cursul urmăririi penale au relevat că în data de 12 octombrie, în jurul orei 19.30, inculpatul a înjunghiat în partea dreaptă a abdomenului pe partea vătămată C.M.B, 32 de ani în timp ce se afla în Grupa Reşiţa a staţiei CFR Timişoara Nord. Leziunile de violenţă au pus în primejdie viaţa acesteia”, transmite prim-procurorul Vasile Bâc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.