Ziua Serviciilor Publice, sărbătorită în Piața Traian. Cum s-au distrat micuții și...

Ziua Serviciilor Publice, sărbătorită în Piața Traian. Cum s-au distrat micuții și ce schimbare importantă anunță Aquatim

0
DISTRIBUIȚI

ziua politiei romane (16)

Agitaţie mare, astăzi, în Piaţa Traian din Timişoara, unde a avut loc cea de-a doua ediţie a Zilei Serviciilor Publice. La eveniment au luat parte companii din subordinea primăriei, precum RETIM, Colterm, Aquatim sau Horticultura, dar şi Serviciul de Ambulanţă sau Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş. Dacă adulţii au fost prea puţin interesaţi de a afla detalii în legătură cu serviciile oferite, micuţii au fost fascinaţi de utililajele expuse sau de tehnica din dotarea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş şi al Inspectoraului Judeţean de Jandarmi Timiş.


Viceprimarul Dan Diaconu a declarat că „este un model preluat din experienţa de 20 de ani a oraşului Munchen şi este o expunere a serviciilor publice către cetăţeni. Sunt peste 20 de standuri aici, de la Ambulanţă până la jandarmi, de la Poliţia Locală până la Aqutim sau cei de la Pieţe S.A. Sunt expuse serviciile publice oferite de primărie sau de alte societăţi şi este un bun prilej prin care fiecare serviciu îşi arată potenţialul”.

De departe, cea mai mare bucurie legată de ziua de astăzi a aparţinut companiei Aquatim care a decis să îşi schimbe sigla. Loredana Leordean, din cadrul departamentului de Comunicare al companiei a declarat că „sigla Aquatim are acum ca simbol grafic imaginea unui castel sau a unui turn cu apă. Pe mine acest simbol mă duce cu gândul la cetate, la faptul că suntem ai cetăţii, ai comunităţii. Aducem apa în oraş, apa este un bun pe care îl folosesc toţi cetăâeni şi pe care îl furnizăm 24 din 24 de ore. Altă noutate a siglei este culoarea verde pe care am ales-o pentru că verde înseamă mediu şi grijă pentru conservarea resurselor naturale printre care apa este foarte importantă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.