Mai sunt doar câteva zile până ce la Timișoara se va deschide...

Mai sunt doar câteva zile până ce la Timișoara se va deschide unul dintre cele mai așteptate hypermarketuri. Când va fi inaugurat

1
DISTRIBUIȚI

Trolley in supermarket, exact date

Joi se deschide la Timișoara primul hypermarket Carrefour. Asfel, liderul pieței de mare distribuție din Europa revine în vestul țării, după ce fostul hypermarket din Arad a fost închis cu ani în urmă, iar în orașul de pe Mureș există, în acest moment, doar un market al brandului.


În Timișoara operează deja șase magazine de timp market, ultimul fiind deschis la finele lunii septmebrie, pe strada Uranus.

Pirmul hipermarket Carrefour din Timișoara va fi deschis pe Calea Șagului, în incinta Shopping City, viitorul mall care va fi deschis de NEPI anul viitor.

Acesta va fi deschis oficial pe 26 noiembrie, la ora 8,00. Noul magazin are o suprafață de 7.800 de metri pătrați și pune la dispoziția cumpărătorilor 32 de case de marcat, dar și 1.800 de locuri de parcare gratuite. La noul Carrefour se poate ajunge și cu transportul în comun, respectiv liniile Expres 1 și 8, precum și autobuzele 33 și 33 barat, sau cu linia 7 tramvai, care a fost deviată special pentru a ajunge la Shopping City Timişoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.