Radu Ţoancă, de la simplu membru PSD la director al Clubului Sportiv...

Radu Ţoancă, de la simplu membru PSD la director al Clubului Sportiv Municipal. Ce spune despre primele zile de muncă

0
DISTRIBUIȚI

toanca

Fostul consilier local al PSD Timiş, Radu Ţoancă, este oficial noul director al Clubului Sportiv Municipal Timişoara.

Acesta a declarat recent la PRESSALERT LIVE că „am luat decizia de a nu mai candida pentru al patrulea mandat de consilier local. Eu nu am vrut nicio funcţie de conducere în PSD Timiş, deşi am fost invitat, de trei ani sunt un simplu membru de partid. Nu am trecut la niciun partid. Pur şi simplu nu am mai avut niciun fel de motivaţie. Aş fi plecat încă din vară în zona echipei de rugby, nu mai voiam politică”.

Radu Ţoancă a câştigat concursul pentru ocuparea unui post în cadrul unui department care se ocupă de Parcul Copiilor în cadrul primăriei, dar a fost detaşat.

„Ieri a fost semnat referatul de transfer şi astăzi a fost semnată decizia de transfer pe perioadă determinată până la organizarea unui concurs.


În această perioadă încercăm să transferăm din sistem personal contractual, două contabile, pentru a putea demara activitatea fiscală şi administrativă a Clubului Sportiv Municipal şi încercăm să venim în faţa aleşilor, la plenul de vineri, cu finanţarea noului club şi cu bugetul clubului şi demararea procedurilor administrative privind scoaterea la concurs a celor opt posturi”, a declarat Ţoancă pentru PRESSALERT.ro.

Practic, nou club sportiv constituit pentru a salva activitatea echipelor de volei, handbal, rugby şi baschet din Timişoara sprijinite de autorități până la răspunsul Curţii de Conturi în legătură cu contestaţia depusă de Primăria Timişoara la un raport al Camerei de Conturi Timiş, care arăta că finaţarea echipelor de mai sus este ilegală, va rămâne activ pe perioadă nelimitată. Toancă a mai explicat că „dacă Curtea de Conturi se va pronunţa la fel ca şi în cazul judeţelor Sălaj şi Teleorman ca răspuns, cele patru ONG-uri de fotbal, rugby, baschet, handbal vor avea dreptul să primească sumele restante din cotizaţiile CLT şi CJT şi îşi vor putea plăti datoriile şi penalităţile retroactiv. Noul club nu va putea face plăţi retroactive, ci va începe de la zero prin intermediul celor patru sporturi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.