EXCLUSIV Prefectul de Timiș, Eugen Dogariu, schimbat din funcție. Vezi cine-l va...

EXCLUSIV Prefectul de Timiș, Eugen Dogariu, schimbat din funcție. Vezi cine-l va înlocui

DISTRIBUIȚI

eugen dogariu (1)

Eugen Dogariu va fi schimbat din funcția de prefect al județului Timiș – au declarat surse demne de încredere pentru PRESSALERT.ro. Acest lucru se va întâmpla în următoarele zile, în locul său urmând să fie numit Mircea Băcală, care a fost prefect în timpul guvernării PDL, fiind propulsat în această funcție după ce a lucrat pentru Constantin Ostaficiuc. Băcală este finul deputatului fost PDL, actual PNL, Alin Popoviciu, Când a fost schimbat din funcție de Victor Ponta, Băcală a atacat în instanță hotărârea și a câștigat.

Contactat de PRESSALERT.ro, Mircea Băcală a declarat că „Nu ştiu de unde ştiţi.


Eu ştiu doar că este o sentinţă definitivă din 2013 și de doi ani fac demersuri ca să fie pusă în aplicare. Prin sentință s- a constatat că am fost eliberat din funcţie ilegal şi s-a dispus numirea în funcţia de prefect în baza concursului promovat în 2009. Şi eu şi actualul prefect am dat examen pe post. Când premierul Boc l-a eliberat din funcţie, domnul Dogariu a intentat proces, a câştigat şi a fost repus pe funcţie de PSD după picarea guvernului Ungureanu. Eu am termen până în octombrie 2016 de a executa această hotărâre. Eu nu vreau să ajung să pun în executare guvernul. De aceea sunt şi eu mirat.  Nu ştiu ce să vă spun”. Prefectul Eugen Dogariu a susținut că „nu ştiu. Eu ştiu doar că are o hotărâre de instanţă care spune că trebuie să fie pus prefect. Nu ştiu mai multe, eu ştiu cu certitudine doar că are acea hotărâre de instanţă dată în 2013”.

Chiar dacă va fi schimbat din funcția de prefect, Eugen Dogariu ar putea fi numit subprefect deoarece are statul de înalt funcționar public și, conform legii, trebuie să i se asigure un post conform pregătirii sale.

16 COMENTARII

 1. Vai de plua noastra daca ajunge iarasi acest Nimeni Alcoolist prefect al judetului! Ma tot uit in calendar si vad ca este 1 Decembrie si nu 1 Aprilie! Daca se va confirma atunci nu ne va ramane decat sa stam la coada si sa-i sujem organul lui Base pentru ca, nu-i asa? si-a luat tara inapoi!

 2. Asta e cosmar sau e realitate?nu pot sa cred in ce tara traim.e un prim pas al guvernului ciolos spre o romanie fara corupti,asta se cerea in strada acum o luna.se pare ca pe zi ce trece suntem tot mai aproape sa ne luam tara inapoi.incet,incet cu ajutorul „marelui „iohanis o sa ne bucuram ca ne conduc iara base si ai lui.BRAVO ROMANI!ASTA ATI VRUT ACUM UN AN.LA MULTI ANI DE ZIUA VOASTRA!

 3. Cred ca dl Ciolos poate mai mult decat sa-l repuna in functia de prefect pe pacaliciul asta. Nu ca dogariu ar fi vreun geniu dar a fost un personaj discret, nu a depasit coloane de masini pt ca asa voia nas”su, nu si-a facut nici macar vreo nunta faraonica. Ok, depesedizarea trebuie sa vina, categoric e o chestie benefica insa chiar a secat balta cu tehnocrati on timis, cioloase? Daca se doreste pot da eu cateva nume de tehnocrati adevarati, cinstiti si competenti dar nu pacala asta!

  • Pornesti comentariul tau pe o logica, corecta. Dar la final dai cu ea de-o strici.
   Confunzi lucrurile si-l faci pe asta un personaj discret, evident cand esti absent din activitate ramai si discret ca doar nu mai bati si toba. Sa ne intelegem, sportivul de Bacala…cred ca a avut ceva mai mult de lucru ca asa erau vremurile dar nici el nu-i usa de biserica.

 4. de ce pacala?ca n-a furat ?sunteti obisnuiti cu cei care fura cat mai mult si nu patesc nimic? ex.Draganescu Cred ca e cel mai cinstit prefect care l-a avut tm

  • Si acest kiki riki miki de dogariu cu ce e el mai bun? din cate imi amintesc, nu e el acela care le-a dat unda verde gunoaielor de la ingerii galbeni?

 5. prima masura a unui guvern de tehnocrati nu-i sa schimbe politic niste oameni din functii.De aici rezulta foarte clar ca acest guvern este unul aservit politic.

 6. Mai baieti nu va agitati, Ciolos pune in aplicare o sentiinta judecatoreasca, pe care Ponta o tine in sertare de 3 ani. Sentinta e definitiva si irevocabila. Sentinta Dlui Miron papusarul Dlui actual prefect nu e inca definitiva dar promitatoare (2 ani juma cu executare). Stati linistiti ca vine la rand si Alinush si dl Ostaficiuc, si dl Samartinean… Sa ne ajute D-zeu mai vreo 5-10 ani in ritmul asta si gata cu PSD, PNL, PDL in forma consacrata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.