Lucrările la sala polivalentă merg în ritm de melc. Ce explicații dă...

Lucrările la sala polivalentă merg în ritm de melc. Ce explicații dă primarul Nicolae Robu pentru întârzieri

0
DISTRIBUIȚI

salapolivalenta 013

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, confirmă un fapt care era evident de foarte mult timp şi anume că finalizarea sălii polivalente nu are un termen limită. Cu toate că termenul iniţial de ridicare a construcţiei era vara anului 2014, se pare că timişorenii vor avea acces în noua Sală Polivalentă, abia în anul 2016. Universitatea Politehnica a început construcţia noii săli polivalente cu bani de la bugetul de stat şi din venituri proprii, dar lucrările au decurs anevoios după ce constructorul Maratti Construcţii SRL, a intrat în insolvenţă.


Pentru că finanţarea de la nivel central a fost sistată, primarul Nicolae Robu a dorit să termine proiectul început de rectorul Nicolae Robu şi a convins CLT să aloce bani, cu promisiunea că municipalitatea ar urma să deţină jumătate din sală.

La finele acestei săptămâni, întrebat de presă legat de stadiul lucrărilor primarul Nicolae Robu a declarat că „nu vă pot răspunde când o vom avea, s-a lucrat în continuare, s-au mai achiziționat echipamente, se mai fac anumite confecții în ateliere, nu pot să vă spun când va fi gata pentru că acolo se lucrează cu o firmă care are probleme și nu ține de voința primarului termenul finalizării lucrărilor și nici măcar de voința rectorului Universității Politehnica, unitate gestionară a proiectului, că proiectul nu e gestionat de primărie, e finanțat de primărie. Nu mai au mult de cheltuit și nici nu mai au mult de lucrat acolo. Pot să vă spun că la mijlocul lui ianuarie sunt promisiuni că vor veni trapele care se pun pe acoperiș și care au întârziat foarte mult lucrările, ele nefiind furnizate nu s-a putut lucra la interior, întrucât pătrunde apa. Dar nu s-au putut obține mai devreme, abia pe la mijlocul lui ianuarie sunt promisiuni că vor veni acele trape, acum se pregătesc în ateliere cele necesare închiderii părții dinspre strada Podeanu și mai este o porțiune mică de acoperiș, care s-ar putea să fie închisă săptămâna viitoare dacă se va reuși. Dacă nu, oricum acolo e puțin de lucru materialele sunt sosite și ar fi nevoie cel mult de o săptămână de lucru”, a explicat edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.