Șeful PSD Timișoara, Sebastian Răducanu: „Nu aș vrea ca în consiliul local...

Șeful PSD Timișoara, Sebastian Răducanu: „Nu aș vrea ca în consiliul local viitor să avem persoane care nu știu ce înseamnă buget, strategie de dezvoltare sau infrastructură”

3
DISTRIBUIȚI

sebastian raducanu psd timisoara03_resize

Șeful PSD Timișoara, Sebastian Răducanu, se arată mulțumit de lista cu potențiali candidați pentru Consiliul Local din anul 2016.

În cadrul unei conferinţe de presă, Răducanu a declarat că noua listă numără profesionişti precum medici, avocaţi sau profesori, oameni care îmbină experienţa profesională cu activitatea din cadrul partidului. „Niciun moment pe această listă nu este eligibil, s-ar putea să se schimbe anumite aspecte în perioada de după sărbători cu toții vor intra într-o perioadă de training. Nu aș vrea ca în consiliul local viitor să avem persoane care nu știu ce înseamnă buget, strategie de dezvoltare sau infrastructură. În următoarea perioadă aceste persoane vor fi monitorizate şi în urma acestei analize probabil că vom avea această listă definitivă la sfârşitul lunii ianuarie”, a spus Răducanu.

Pe lângă nume cunoscute deja precum Dan Idolu, Afred Simonis, Traian Stoia sau Lucian Taropa, lista numără şi nume noi precum preşedintele PSD Timişoara, Sebastian Răducanu sau directorul Spitalului Municipal, Octavian Mazilu.


Lista completă sună astfel: Florică Bîrsăşteanu, Adeline Chilom, Clain Romică, Marius Craina, Alexandru Crâsneac, Cristian Dolecek, Victor Dumitraşcu, Cristian Heredea, Dan Idolu, Puiu Jurescu, Voichiţa Lăzureanu, Ioan Mateescu, Voichiţa Matei, Octavian Mazilu, Aurelian Novac, Sorin Pescarovici, Andrei Petrişor, Ciprian Pilut, Ciprian Preda, Sebastian Răducanu, Nicolae Roşu, Miruna Sav, Alfred Simonis, Traian Stoia, Lucian Taropa, Simona Ţeighiu, Abel Tucu, Turnagiu Ivona, Ulmanu Daniela şi Romeo Ursu. De departe însă cea mai aşteptată veste din partea PSD rămâne numirea candidatului pentru funcția de primar.

Răducanu însă spune că nu este mulţumit de lista pentru Consiliul Județean Timiş, acolo unde organizaţia Timişoara, care are jumătate din membrii de pe judeţ, ar trebui să aibă opt oameni. Răducanu a precizat că în viziunea lui lista CJT ar trebui să aibă cel puţin cinci reprezentanţi ai PSD Timişoara. Cât despre desemnarea unui candidat pentru Primăria Timişoara, Răducanu a spus că „în următoarele zile așteptăm rezultatul sondajului, un sondaj destul de complet care ne va da o idee despre cine va fi candidatul PSD Timiș pentru Primăria Timișoara”.

3 COMENTARII

  1. Nu putem de cat sa ne bucuram ca un personaj priceput si cu limbaj academic precum Petrisor Jr. va ajunge din nou in Consiliul Local. Un tehnician desavarsit la facut bilute din muci si fugit in America de Sud cand il cauta autoritatile sa dea cu subsemnatul pentru magariile pe care le face. Pe asta trebuie mai intai sa-l invatati sa vorbeasca corect si sa foloseasca batista, de abia apoi veti putea sa-i explicati cum e cu bugetul infrastructura, etc. Mai trebuie sa-i explicati si cum e cu cititul ceasului, ca sa inteleaga la ce ore trebuie sa fie la Consiliu si care sunt orele de nani-nani.
    Daca credeati ca am uitat de implicarea lui Petrisor Jr. in Afacerea Casa Muhle, alaturi de tigani si de partea lor, in dauna Timisoarei, a Primariei Timisoara si a Consiliului Local Timisoara, precum si de manariile cu substante interzise importate ilegal in tara si de evaziunea fiscala (unde a scapat la fix de puscarie platind prejudiciul la Fisc), toate fapte care-l recomanda cu entuziasm ca si reprezentant al timisorenilor in Consiliul Local, VA INSELATI AMARNIC.
    Bai, SEBI, stim ca decarte-ul lui Petrisor Sr. este important si ca Jr. ti incalzeste scaunul la Club, dar pe fruntea lui scrie PERDANT (si poate si DNA). Scoate-l afara pe ipochimen de pe lista, ca va faceti de CACAO la alegeri. Centrul face curat si voi pastrati coruptii…, nu te vad bine.

  2. Atat domnule Raducanu. Va doresc sa ajungeti la putere si sa le aratati tuturor ce insemna sa fi meserias… Am incredere in dvs. Sunteti viitorul Timisoarei, va voi sustine intotdeauna 🙂
    Seba, hai sa le aratam ce insemna sange tanar – suflu nou:)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.