Timişoreni, atenţie la alimentele pe care le cumpăraţi pentru Crăciun: o femeie...

Timişoreni, atenţie la alimentele pe care le cumpăraţi pentru Crăciun: o femeie acuză că a găsit într-un mare magazin cozonaci cu excremente de şoareci FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-19128960">

cozonacTimişoreni, grijă mare de unde faceţi cumpărăturile în prag de sărbători de iarnă. O femeie din Timişoara se plânge de faptul că a găsit într-un mare magazin din oraş, de pe strada Reşiţei, cozonaci cu excremente de şoareci.

„Cozonaci cu excremente de șoareci la ofertă direct de pe raft”, a scris timişoreanca pe Facebook, în dreptul a trei fotografii în care se poate observa cum mai multe ambalaje sunt roase de şoareci. Femeia povesteşte că i-a luat la întrebări pe angajaţii magazinului cu privire la această situaţie, iar aceştia i-au oferit o explicaţie incredibilă, şi anume că „sunt o grămadă de clienți care vin cu saci și ghiozdane, sigur au adus ei șoarecii”.

Vă reamintim că Direcţia Sanitar-Veterinară Timiş le-a transmis locuitorilor din judeţ că trebuie să aibă mare grijă de unde cumpără carnea de porc şi cârnaţii pentru Crăciun. Inspectorii sanitari veterinari le recomandă timişenilor să nu cumpere carne de porc, produse sau preparate obţinute din aceasta de la persoane neautorizate, ci doar carne proaspătă din unităţi autorizate.

Foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.