Triplul campion mondial din circuitul K-1, Remy Bonjasky, revine la Timișoara. Cum...

Triplul campion mondial din circuitul K-1, Remy Bonjasky, revine la Timișoara. Cum te poți întâlni cu ”Gentlemanul zburător”

0
DISTRIBUIȚI

x30354814556917777_5

Retras abia anul trecut din activitate, olandezul Remy Bonjasky e invitat special în acest weekend în Banat.


Cel care a ținut capul de afiș al circuitului K-1 mondial în deceniul trecut va veni la mall-ul din Timișoara și le va oferi ocazia fanilor să se fotografieze cu el și să-i obțină autograful.

Remy Bonjasky a câștigat Marele Premiu al circuitului K-1 mondial de trei ori, în anii 2003, 2004 și 2008. Olandezul născut în Surinam a devenit cunoscut pentru loviturile sale înalte cu piciorul, obținând astfel porecla de ”Gentlemanul zburător”. Bonjasky (39 ani) s-a retras în 2014 definitiv din activitate și deține propria sală de sport, unde se predau și artele marțiale.

Fostul mare campion, practicant de kickboxing, a mai fost prezent în Timișoara în urmă cu patru ani, la Gala Romanian Fight Challenge. Fanii din Banat care vor să-l reîntâlnească, o pot face sâmbătă seara, de la ora 20.00, în incinta foodcourt-ului de la Iulius Mall, Remy Bonjasky fiind invitatul special al unui restaurant.

Foto: arhiva.dalje.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.