Alice Francis, regina electro–swing–ului susţine candidatura Timişoarei la titlul de Capitală Culturală...

Alice Francis, regina electro–swing–ului susţine candidatura Timişoarei la titlul de Capitală Culturală Europeană

0
DISTRIBUIȚI

alicefrancis

Solista Alice Francis, născută în Timişoara şi care este poreclită de presa de specialitate „regina electro-swingului”, susţine candidatura oraşului nostru la titlu de Capitală Europeană a Culturii. Recent , artista care trăieşte în Germania, a postat pe contul ei de Facebook o fotografie de susţinere şi un mesaj în limba engleză, adresat fanilor ei.

„Timişoara oraşul unde m-am născut, candidează la titltul de Capitală Culturală Europeană a Culturii. Oraşul istoric are o serie de vestigii şi o sumedenie de clădiri din epoca Imperiului Austriac. Fiindcă Timişoara a avut influenţa unor culturi ca cea germană, austriacă, maghiară, sârbă şi a Imperiului Otoman, este un oraş plin de cultură, muzică, muzee, clădiri vechi baroc, catedrale şi artă.


Chiar şi astăzi o serie de naţionalităţi trăiesc împreună. Unele părţi istorice ale Timişoarei au fost restaurate, dar mai sunt multe care trebuiesc restaurate. Distribuiţi această fotografie şi ajutaţi-mă să susţin Timişoara în lupta pentru Capitala Europeană a Culturii în 20121. Decizia se ia în acest an!“, a fost mesajul pe care Alice Francis l-a postat pe pagina ei de Facebook. Alice Francis a devenit cunoscută acum patru ani odată cu lansarea albumului „St. James Ballroom“ şi pregăteşte un nou material discografic pentru acest an. Unul din single-urile ei de succes, Shoot Him Down, a fost remixat şi de celebrul austriac Parov Stelar. Alice Francis şi-a petrecut sărbătorile de iarnă la Rudna (judeţul Timiş), unde părinţii ei au cumpărat conacul baronului Nikolici. Alice Francis s-a născut la Timişoara, însă la vârsta de cinci ani a plecat în Germania, alături de părinţii ei. Alice Francis a susţinut până acum două concerte în Timişoara, în 2013, de Ziua naţională a României, şi în 2014, de Ziua Timişoarei.

alicefrancis2

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.