Consilierii locali din Timișoara, reacții după dezvăluirea prețului real al Mercedesului de...

Consilierii locali din Timișoara, reacții după dezvăluirea prețului real al Mercedesului de serviciu al primarului Nicolae Robu. Vezi ce spun

6
DISTRIBUIȚI

masina primarului robu03_resize

Dezvăluirea PRESSALERT.ro privind costul de achiziţie a maşinii de serviciu cu care se plimbă Nicolae Robu a stârnit furia edilului care a atacat PRESSALERT.ro pe Facebook, jignind jurnaliştii care îşi fac meseria. Însă părerea că 74.000 de euro este o sumă piperată pentru costul unei maşini de serviciu achiziționate de Retim pentru primar este impărtăşită şi de o parte dintre aleşii din Consiliul Local Timişoara.

Consilierul PSD Alfred Simonis crede că „folosirea unei astfel de maşini este abuzivă şi ilegală. Nici măcar nu a fost atribuită de CLT nimănui şi, din acest motiv, în cel mai scurt timp, voi iniţia un proiect de HCL prin care voi cere revocarea dreptului de a folosi acea maşină”.

Consilierul PNL Simion Moşiu ne-a declarat că „Timişoara este o primărie de cinci stele.


Avem cel de-al doilea buget la nivel naţional, este firesc ca primarul să meargă cu o maşină competitivă. Putea fi un Bentley. Cred că totuşi, pentru deplasările pe teren, domnul primar ar putea să ia un SUV de la directorul Direcţiei Tehnice, domnul Culiţa Chiş. Având în vedere că vorbim, aşa cum am mai spus, de un oraş de cinci stele, primarul nu poate merge cu un Trabant”.

Consilierul independent Flavius Boncea, fost purtător de cuvânt al PMT pe vremea administraţiei Ciuhandu, a ne-a spus „dacă atâta costă, atâta costă. Preţurile le stabileşte reprezentanţa Mercedes. Deşi legal nu este o problemă, moral pot spune că e în neregulă că Retim a cumpărat o maşină atât de scumpă pentru a fi folosită pe post de vehicul de serviciu”.

Nistor Geană, consilier din partea ALDE Timiş a declarat că „este normal ca primarul Timişoarei să aibă o maşină de serviciu decentă, nu o Dacie, pentru că Timişoara este un oraş important din România. Totuşi 74.000 de euro mi se pare un preţ exagerat, cred că se puteau găsi maşini la fel de bune, dar mult mai ieftine”.

Viceprimarul PSD Traian Stoia a ne-a spus că „nu ştiu preţurile practicate de Mercedes, în orice caz, după părerea mea, Primăria Timişoara trebuia să pună la dispoziţia domnului primar o maşină competitivă, nu să ia o Dacie veche. Din ceea ce ştiu, domnul Robu se deplasa cu un Volkswagen moştenit de la domnul Ciuhandu, o maşină care era destul de veche şi care trebuia schimbată. Fie că ne place sau nu, este primarul oraşului şi este gestionarul tuturor evenimentelor. Totuşi, 74.000 de euro este o sumă însemnată”.

Consilierul local Sandu Ştefan nu a dorit să facă comentarii pe marginea acestui subiect, în vreme ce colegii său Ovidiu Ciuhandu şi Grigore Grigoroiu nu au putut fi contactaţi.

6 COMENTARII

  1. Lol cum se gudura slugile pe langa tov. primar neasemuit… I-auzi: o masina competitiva, Bentley. PNL Simion Moşiu. Ba gunoiule, daca vrei masina de lux, fa-ti dracu’ firma si meri pe banii tai cu Bugatti Veyron.
    Niste jeguri, TOTI. Unu’ n-a iesit sa dea cu pumnu’ in masa…

  2. sa il intrebam pe domnul primar cum e sa treaca zi de zi pe langa batrani care stau la cozi si care isi iau de la gura sa achite impozitele, de la geamul unui Mercedes. Cand domnul primar va cobori din norisorul lui pufos dp Facebook sa vada cum e orasul lui de 5 stele unde nu e canalizare, unde nu sunt trotuare, unde nu poate intra salvarea unde …… va intelege dc toata lumea are treaba cu el, ca el merge cu un Mercedes ! Parerea Mea !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.