De ce crede pesedista Luminița Țundrea că e nevoie de BLONDE în...

De ce crede pesedista Luminița Țundrea că e nevoie de BLONDE în politică? Vezi ce spune despre „adversarul” Robu VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

luminita tundrea 2

Invitată în această seară la PRESSALERT LIVE, alături de colegul său Dan Idolu, consilierul Luminița Ţundrea a ajuns la concluzia că în politică, dar şi în plenurile CLT e nevoie de ceva mai multă decenţă. „Din punctul meu de vedere pot spune că m-am simţit ca la serviciu. Am avut adversari mult mai duri şi mai bine pregătiţi în ale justiţiei decât domnul Robu. Acuma din punctul meu de vedere, dacă mă întrebaţi cum ar fi să fiu adversară cu domnul Robu vreau să vă spun că nu aş avea nicio teamă legată de aceasta. În primul rând pentru că motivul pentru care putem purta o polemică nu poate fi decât cel legat de o problemă a comunităţii şi nu poate fi o polemică pe probleme personale legate de noi ca persoane. Mie mi se pare că pe acest tărâm chiar şi cel al politicii ar trebui să mai ridicăm puţin ştacheta şi nivelul discursului, al nostru, al tuturor celor care suntem implicaţi.


Aşa ca eu ca dacă domnul Robu mă va găsi interesantă spre a fi adversara lui să polemizez cu un profesionist cu care să discutăm la un anumit nivel despre aceste teme”, a subliniat invitata.

Despre faptul că este o blondă în politică, Ţundrea a avut un pledoarie interesantă în favoarea beneficiilor aduse de culoarea părului său.

„Îi las pe bărbaţii puternici să tragă cu puşca, eu folosesc argumentaţia avocatului. Eu cred că a fi blondă este un avantaj în politica de astăzi şi nu pentru că ne referim la doamna Udrea, ci pentru că blondul denotă în primul rând feminitate, ceea ce înseamnă abilitate de conciliere abilităţi de comunicare şi eu cred că politica super macho şi masculina românească are mare nevoie de un strop de conciliere şi de mai multă feminitate decât are, aşa că, din punctul meu de vedere, neavând niciun mentor în politică după cum bine cunoaşteţi şi cunoaşte toată lumea (….) . Eu cred că nu voi face faţă că eu nu am venit aici să mă lupt cu nimeni. Am venit aici să pun un umăr ca noi toţi, cetăţenii acestui oraş şi domnul Robu, am venit să pun un umăr pentru a ajuta ca acest oraş frumos al nostru Timişoara să fie şi un loc mai bun de trăit”, a declarat avocata.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.