INEDIT Studenţii de la Universitatea de Vest din Timişoara primesc credite pentru...

INEDIT Studenţii de la Universitatea de Vest din Timişoara primesc credite pentru activitatea de voluntariat. Cât de utile sunt

0
DISTRIBUIȚI

studenti uvt

Studenţii de la Universitatea de Vest din Timişoara care se implică în activităţi de voluntariat sunt recompensaţi, pentru prima dată, cu credite transferabile, ca semn de recunoaştere a muncii lor şi pentru că fac un bine societăţii.


Instituţia de învăţământ superior din capitala Banatului a luat această decizie la iniţiativa Organizaţiei Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara.

Primele credite pentru activitatea de voluntariat vor fi acordate odată cu finalul primului semestru al acestui an universitar. Fiecare student poate primi două credite pe semestru, dacă a făcut voluntariat. Tinerii care au participat în acest semestru la astfel de activităţi sunt aşteptaţi, până în data de 26 februarie, la sediul OSUT sau la secretariatul facultăţii unde studiază să depună un portofoliu care trebuie să conţină mai multe documente.

Astfel, studenţii au nevoie, printre altele, şi de o adeverinţă din partea ONG-ului care să ateste activitatea de voluntariat de minim 60 de ore. „Creditele obținute pentru activitatea de voluntariat se vor consemna și în suplimentele de diplomă pe care studenții le vor primi după absolvirea studiilor”, transmit reprezentanţii OSUT. Mai multe informaţii sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.