Decizie DEVASTATOARE a justiţiei în scandalul finanţării echipei lui Marian Iancu de...

Decizie DEVASTATOARE a justiţiei în scandalul finanţării echipei lui Marian Iancu de către Primăria Timişoara. Vezi ce este obligat Robu să facă

1
DISTRIBUIȚI

SEDINTA DE CONSILIU LOCAL21_resize cojocari

Secretarului Primăriei Timișoara Ioan Cojocari și fostului primar Gheorghe Ciuhandu li s-a năruit ultima licărire de speranță în disputa pe care o aveau cu Curtea de Conturi pe tema finanțării echipei Politehnica Timișoara a lui Marian Iancu.

Vă reamintim că, după raportul auditorilor în care s-a stabilit că toţi banii de la buget s-au dat ilegal unei societăţi pe acţiuni, acesta a fost atacat în justiţie, dar ambele instanțe au dat dreptate Curții de Conturi. Ulterior, secretarul Cojocari a încercat o altă variantă de scăpare – a făcut o acțiune de revizuire invocând un document semnat de o directoare din Curtea de Conturi în care aceasta susținea că finanțarea ar fi fost legală – dar fără noroc.

Această revizuire a fost invocată chiar și de primarul Nicolae Robu, care a susținut că alocarea de fonduri pentru echipa de fotbal a lui Marian Iancu a fost legală, chiar dacă DNA îî anchetează penal pe Cojocari, Ciuhandu și alți angajați ai Primăriei Timișoara pentru un prejudiciu de de 21,7 milioane lei.


Acțiunea de revizuire a fost respinsă, după rejudecare, atât de Tribunalul Timiș, cât și de Curtea de Apel Timișoara.

„Respinge excepţia nulităţii recursului. Respinge recursul formulat de recurenţii Primarul Municipiului Timişoara şi Municipiul Timişoara prin Primar împotriva sentinţei civile nr.1231/29.09.2015, pronunţată de Tribunalul Timiş, în dosar nr.3219/30/2015, în contradictoriu cu intimatele Curtea de Conturi a României şi Camera de Conturi a Judeţului Timiş. Definitivă”, se arată în decizia recentă a CAT.

Practic, din acest moment, primarul Nicolae Robu nu mai are nicio scuză să nu pună în aplicare decizia Curţii de Conturi de recuperare a prejudiciului de la cei indicaţi ca şi vinovaţi în raport.

1 COMENTARIU

  1. FOARTE BINE! JOS SPORTUL DIN TIMISOARA! JOS CULTURA! CE NEVOIE AVEM NOI DE PROSTIILE ASTEA!? BAGATI BANI LA GREU IN PARTIDE, NU IN CULTURA, PROSTILOR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.