Primarul Nicolae Robu se sustrage. De ce nu merge la Bucureşti să...

Primarul Nicolae Robu se sustrage. De ce nu merge la Bucureşti să susţină desemnarea lui Alin Popoviciu ca şi candidat PNL Timiş la şefia CJT

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu, Dan popa vicepresedinti PNL Timis, experiment conferinta 04

O întrebare importantă aflată pe buzele multor timișeni își va găsi în curând răspunsul. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că urmare a analizei interne a PNL Timiș, dar și urmare a unui proces de selecție care a presupus patru etape, deputatul Alin Popoviciu, achetat de DNA pentru corupție, a fost desemnat favorit în cursa pentru șefia Consiliului Județean Timiș la alegerile din 2016.


Următorii clasați pe listă sunt Alin Nica, primarul din Dudeștii Noi și Marian Vasile, secretar adjunct al PNL Timiș și consilier personal al primarului Nicolae Robu. După primele două etape ale analizei, Vasile s-a clasat pe locul 15, însă la finalul procesului a ajuns pe locul al treilea cu șanse mari de a ajunge pe primul loc dacă luăm în calcul problemele lui Popoviciu cu legea sau faptul că Nica nu pare a fi dispus că renunțe la demintatea de primar, cadidând în paralel cu CJT și pentru un nou mandat la Primăria din Dudești. Soarta lui Alin Popoviciu va fi tranșată la începutul săptămânii viitoare, marți, atunci când de la nivel central se va decide dacă acesta va fi sau nu candidatul PNL Timiș pentru șefia CJT. Analiza este cu atât mai așteptată cu cât în ciuda rezultatului analizei PNL Timiș, Popoviciu nu a trecut de filtrul grilei de integritate a candidaților PNL.

Conform declarațiilor copreședinților PNL Timiș, Dan Popa și Nicolae Robu, încă nu este cert dacă amândoi vor merge la București pentru a susține alegerea lui Popoviciu. Dan Popa a declarat că „vom merge amândoi sau eu sigur pentru că m-am înscris deja”. Nicolae Robu a completat că „eu nu știu sigur dacă o să pot să merg pentru că pe marți am niște….și să văd dacă pot replanifica. Trebuia să fie luni și s-a mutat pe marți. Eu, chiar întrucât merg duminică la Cluj la meciul România-Spania, mă pregăteam să îmi rezerv bilet spre București direct de la Cluj când am fost înștiițați că nu se mai ține luni, ci marți. Eu știam ziua de luni ca zi de ședință și o să văd”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.