LOVITURĂ DE TEATRU în cazul crimei sângeroase, petrecută într-o garsonieră din Timișoara....

LOVITURĂ DE TEATRU în cazul crimei sângeroase, petrecută într-o garsonieră din Timișoara. Ce descoperire șocantă au făcut polițiștii despre autorul faptei

0
DISTRIBUIȚI

crima din garsoniera criminalisti

Lovitură de teatru în cazul crimei din garsoniera din Timișoara. Bărbatul de 53 de ani ucis  cu mai multe lovituri de cuțit în garsoniera sa dintr-un bloc de pe strada Labirint din Timișoara nu ar fi fost ucis de concubina sa.


S-a stabilit că bărbatul a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit, unele dintre ele în zona gâtului. Concubina era în stare de ebrietate când anchetatorii au ajuns la fața locului, aceasta urmând să fie audiată în următoarele ore.

Astăzi, anchetatorii au înaintat o altă ipoteză, conform căreia femeia ar fi nevinovată, iar principalul suspect este un bărbat de 38 de ani, din Iași, care a lucrat ca boitar în zona Deta, dar în ultimul timp nu avea locuință și își făcea veacul prin Piața 700. Din primele informații reiese că acesta avea antecedente penale pentru violență. În timpul cercetării la fața locului, pe robinetul din baie, a fost găsite amprentele suspectului, care, după ce a comis crima s-a spălat de sângele victimei sale. Cei trei, bărbatul omorât, concubina acestuia și suspectul au băut și cel mai probabil s-au luat la ceartă din cauza femeii. Suspectul l-ar fi înjunghiat pe bărbat în gât, piept și spate, după care a utilizat robinetul pe care și-a lăsat amprentele. Având antecedente penale, polițiștii au reușit să-l găsească în baza de date. Femeia avea și ea o rană superficială la nivelul mâinii drepte, dovadă că ar fi încercat să intervină.

Bărbatul va fi dus la audieri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.