Principalul suspect pentru crima din Circumvalațiunii, arestat preventiv. De ce faptă mai...

Principalul suspect pentru crima din Circumvalațiunii, arestat preventiv. De ce faptă mai este acuzat

0
DISTRIBUIȚI
Anchetatorii adună probe pentru crima din Circumvalațiunii
Anchetatorii adună probe pentru crima din Circumvalațiunii. Foto: Dragoș Boța

Crima din Circumvalațiunii, a pus pe jar polițiștii din Timișoara, iar adevărata poveste în cazul celor petrecute în noaptea de joi spre vineri, săptămâna trecută, într-o garsonieră din zona Circumvalațiunii a ieșit treptat la iveală: un bărbat în vârstă de 38 de ani este anchetat acum pentru că și-ar fi ucis prietenul, apoi i-a violat iubita, a furat niște bunuri din locuința lor și a fugit.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au propus, în weekend-ul recent încheiat, arestarea preventivă a  inculpatului Cătălin Durai, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de infracţiunilor de omor, viol, lovire sau alte violenţe şi furt calificat.

Judecătorii Tribunalului Timiş au dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

„În fapt s-a reţinut că în noaptea de 08.04.2016 inculpatul Durai Cătălin a omorât, prin înjunghiere, victima A.


N., în interiorul unui apartament din Timişoara, după care, prin ameninţare a întreţinut un raport sexual cu persoana vătămată D. L., concubina victimei, pe care a şi tăiat-o în prealabil cu cuţitul, la mâna stângă, când a vrut să intervină în sprijinul victimei, iar apoi, la plecarea din apartament a luat un radio CD şi 140 lei”, a transmis prim-procurorul Vasile Bâc de la parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Cercetările continuă pentru crima din Circumvalațiunii, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.