Una din cele mai cunoscute soliste din Ungaria, Rúzsa Magdi, în concert...

Una din cele mai cunoscute soliste din Ungaria, Rúzsa Magdi, în concert la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
magdolna Rúzsa Magdi
Rúzsa Magdi vine la Timișoara

Solista maghiară Ruzsa Magdolna va susţine un concert în Sala Capitol din Timişoara, în cadrul Zilelor Maghiare Bănăţene.

Recitalul ei va avea loc în data de 7 mai, de la ora 19.00, la Sala Capitol.


Solista maghiară s-a născut în 28 noiembrie 1985 în oraşul Verbasz din Voivodina şi a devenit cunoscută în 2004, când a câştigat concursul „Farsangi Ki mit tud”. Un an mai târziu a participat la ediţia maghiară a concursului Megastar, iar în 2006 a devenit câştigătoarea acestui concurs de talente. Primul ei album a conţinut piesele cu care a participat la acest concurs şi a apărut în acelaşi an. În 2007, artista a reprezentat Ungaria la concursul Eurovision cu piesa Aprócska blues, care a cucerit poziţia a 9-a în concurs. În 2008 artista a editat un material discografic numit Iránytű, care a devenit disc de aur în ţara vecină. În luna februarie a acestui an, Rúzsa Magdi, a susţinut două concerte de aniversare a zece ani de carieră.

Biletele pentru concertul de la Timișoara pot fi cumpărate la casieria Teatrului Maghiar „Csiki Gargeky” din Timişoara, la preţul de 30 de lei. Studenţii şi pensionarii pot achiziţiona biletul cu 20 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.