Unul din membrii trupei The Prodigy, Maxim, vine la cea de-a doua...

Unul din membrii trupei The Prodigy, Maxim, vine la cea de-a doua ediţie a Revolution Festival

0
DISTRIBUIȚI
revolution The Prodigy, Maxim
Unul dintre membrii The Prodigy, Maxim, vine la Timișoara

Maxim, unul din membrii trupei The Prodigy, va fi prezent la Revolution Festival, în Timişoara, eveniment ce va avea loc în perioada 3 – 4 iunie, la Muzeul Satului Bănățean.

Pe numele său adevărat Keith Palmer, artistul şi-a început cariera la vârsta de 17 ani în scena rave din Marea Britanie.


Alături de activitatea sa în The Prodigy (vocea lui fiind auzită pe single-urile „Poison”, „Breathe” sau „Spitfire”), Maxim a avut ocazia să iasă în fața publicului şi cu propriile sale materiale. Astfel, în mai 1999 a scos pe piață EP-ul „My web”, care conținea cinci piese. De asemenea, în anul 2000 acesta a avut o colaborare cu Skin de la Skunk Anansie, fiind vorba despre melodia „Carmen Queasy”. Tot în 2000 a fost lansat și primul său album, „Hell’s Kitchen”, urmând „Fallen Angel” în 2005. Artistul va susţine un DJ set la Timişoara.

Până acum la Revolution au mai fost anunțați artiștii: Skunk Anansie, Suicidal Tendencies, John Digweed, Roni Size și Dj Krust, Guardians of Time, Planet of Zeus, Negură Bunget, Avenger, Blazzaj, Bombarder, CTC, Litor, Chay Nelle, Dishumanity, DJ Shone Alcapone & Tommy T, Exotic Times, Few Reasons Why, Gigatron Selecta, Gothic, Haos, Herbal Queen, Infest, Keyz, Mak Floss, Mr. heart, Umbre Zidite, Wacko (Madred) & DJ Sanchezz, Reboot, Premiesku, Gescu și Herodot. Prețul abonamentelor la Revolution Festival este de 75 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.