DEZILUZIA continuă: ACS Poli nu a învins-o nici pe CSU Craiova. Timișorenii...

DEZILUZIA continuă: ACS Poli nu a învins-o nici pe CSU Craiova. Timișorenii rămân pe loc retrogradabil GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
POLI CRAIOVA 09_resize
Dan Popescu se bucură după golul de 2-1 marcat cu CSU Craiova. Foto: Adrian Pîclișan

ACS Poli avea azi o nouă oportunitate de a-și îndrepta situația pe final de sezon. Timișorenii pregătiți de Petre Grigoraș nu au început însă deloc bine cu CSU Craiova și au fost conduși la pauză. Bănățenii nu au fost convingători nici în partea a doua. În ciuda reușitelor lui Goga, din penalty, și Dan Popescu meciul s-a terminat cu scorul de 2-2 și drumul spre B pare tot mai bine pavat.

În ciuda eșecurilor ACS Poli a rămas la doar trei puncte de un loc posibil salvator, pentru că nici Voluntariul, ultima victimă, nu se simte mai bine în această perioadă. Timișorenii au fost însă vioara a doua în majoritatea timpului cu CSU Craiova. După o primă șansă bună a vizitatorilor, Nicușor Bancu a dat și el un semnal de alarmă (min. 13). Ignorat se pare, căci în minutul 19 Nuno Rocha e găsit în partea dreaptă a careului timișorean, scapă cu Smaranda, dar e blocat undeva în lateral, la limită. După o repriză destul de anostă, cu ”juveții” mai periculoși, a venit și declicul, pentru oaspeți. În minutul 42 Cânu i-a ajutat în acest sens, alunecând în duel cu Ivan, olteanul întoarce apoi slab în centrul careului, dar fundașul gazdelor greșește din nou, trimițând în Nuno Rocha. Balonul a sărit din atacant către poartă iar Manu Torres a respins de undeva de după linia porții în bara transversală și propria poartă. Cânu, care cu câteva minute înainte trimisese periculos cu capul și care s-a apărat bine în rest.

Bucurie, mai puțin de un minut

Partea secundă a început pozitiv pentru timișoreni. Surpriza din primul 11, Rajcomar (min. 46), trimite în brațul lui Iliev și George Dumitru indică punctul cu var. Acolo de unde Goga îndeplinește formalitatea, în stânga lui I. Popescu. Peste trei minute ACS Poli trece chiar în avantaj. Dan Popescu șutează de la marginea careului iar balonul ușor deviat intră în bară-gol. La faza imediat următoare însă o centrare din partea stângă e deviată de Băluță printre fundașii bănățeni și intră în poartă la colțul lung, 2-2. În mod surprinzător, sau nu, ”juveții” a fost cei mai prezenți apoi în meci. Având numeroase șanse de a înscrie și golul decisiv. Așa cum a fost în minutul 60, când Ivan a încercat să trimită lobat, dar mingea a fost deturnată în ultima clipă de Smaranda. La fel și în minutul 68, la șutul aceluiași Ivan. Pe final ambele echipe au fost aproape de gol, dar impresia generală a fost că mai degrabă oltenii puteau pleca cu toate punctele.

2-2 și ACS Poli recuperează doar un punct, rămâne la două distanță de Voluntari, prea puțin pentru niște speranțe la baraj cu patru partide rămase de căciulă.

ACS Poli Timișoara: Smaranda – Melinte, M. Torres, Cânu, D. Popescu – Bărbuț (57 Pisas), J. Hernandez, Jenkins (80 Croitoru), Goga – Rajcomar (69 Zicu), Elek. Pe bancă: Strauss – Bocșan, A. Suarez și Aharoni. Antrenor: Petre Grigoraș.

CSU Craiova: I. Popescu – Dumitraș (60 Achim), Popov, Iliev, Vătăjelu – Bancu, Zlatinski, Mateiu, Nuno Rocha – Băluță (79 Măzărache) – Ivan. Pe bancă: Vlad – Herchelegiu, R. Petre, Manea și Hodea. Antrenor: Victor Naicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.