Pasărea Colibri nu mai cântă în deschiderea concertului Smokie de la Timişoara....

Pasărea Colibri nu mai cântă în deschiderea concertului Smokie de la Timişoara. Vezi explicaţia dată de muzicieni

0
DISTRIBUIȚI

pasareacolibri

Formaţia Pasărea Colibri, care ar fi trebuit să susţină un concert în deschiderea concertului Smokie, care va avea loc mâine, 19 mai, la Filarmonica Banatul, a anunţat că nu va mai susţine acest recital.

„În legatură cu recitalul pe care trebuia să îl susţină Pasărea Colibri în deschiderea concertului formaţiei Smokie la Timişoara, anunţăm cu regret publicul timişorean că datorită imposibilităţii organizatorului de a respecta înţelegerea în termenele stabilite, grupul Pasărea Colibri este pus în situaţia de a anula recitalul din cadrul concertului care trebuia susţinut la Filarmonica timişoreană. Sperăm să revenim în curând asigurandu-vă de tot repectul şi consideraţia pe care o avem faţă de dumneavoastră, publicul timişorean!“, au transmis membrii trupei.

Trupa Smokie va susţine un concert la Timişoara, mâine, 19 mai, de la ora 20.00, la sala „Captiol” a Filarmonicii „Banatul”.


Legenda Smokie s-a născut în anii ’60, la gimnaziul St. Bede’s din Heaton, Anglia, iar primul nume al formației a fost The Yen. Din prima formație, doar basistul Terry Uttley mai cântă astăzi în formula actuală, însă din Bradfordul districtului Yorkshire, Smokie a reușit să cucerească lumea, având milioane de fani pe mapamond și este astăzi una dintre cele mai longevive și celebre trupe britanice. Trupa Smokie Succesul colosal al formației a început în 1975 graţie celui de-al doilea album al său, „Changing All the Time”. Printre șlagărele trupei britanice se regăsesc piesele „If You Think You Know How to Love Me”, „Don’t Play Your Rock ‘n’ Roll to Me” și „Lay Back in the Arms of Someone”  Biletele care mai sunt disponibile pentru eveniment au, în funcție de loc, prețuri între 200 și 400 de lei și s-au pus în vânzare la agențiile Filarmonicii, Operei, Teatrului Național din Timișoara și online în rețeaua Eventim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.