Ultima strigare pentru semnarea de către spitale a actelor de prelungire a...

Ultima strigare pentru semnarea de către spitale a actelor de prelungire a contractelor cu Casa de Sănătate Timiș pentru luna iulie. Ce mesaj important are instituția

0
DISTRIBUIȚI

cjas timis

Mesaj important din partea Casei Județene de Asigurări de Sănătate Timiș pentru toți furnizorii de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale din județ care doresc să li se deconteze serviciile oferite pacienților pe luna iulie a acestui an.


CJAS Timiș anunță că semnarea actelor adiționale de prelungire a contractelor pentru luna iulie se mai face până mâine, 30 iunie.

Când se semnează contractul-cadru

„Astfel, atât astăzi cât și în cursul zilei de mâine, în intervalul orar 08.00 – 16.00, furnizorii se pot adresa pentru semnarea actelor adiționale în funcție de domeniul de activitate, serviciilor specializate din cadrul CJAS Timiș”, transmit reprezentanții instituției.

Semnarea Contractului-cadru care reglementează condiţiile în care sunt acordate asistenţa medicală, medicamentele şi dispozitivele medicale în sistemul de asigurări sociale de sănătate pentru 2016-2017 a fost amânată pentru data de 1 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.