Un BMW decapotabil, la un pas să cadă-n Bega după ce a...

Un BMW decapotabil, la un pas să cadă-n Bega după ce a zburat de pe șosea și a rupt un parapet. Vezi explicația șoferului GALERIE FOTO și VIDEO

4
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1199545467">

bmw bega 7

Șoferul unui BMW decapotabil a fost la un pas de moarte, astăzi, după ce mașina sa a ieșit de pe șosea și a fost pe punctul să cadă-n canalul Bega. Bolidul venea pe bulevardul Revoluției din Decembrie 1989 dinspre prefectură și înainte de podul Decebal, șoferul nu a mai luat curba, ci a urcat pe trotuar. Bolidul a trecut peste spațiul verde, a zburat peste aleea de pe malul Begăi, a rupt parapetul și s-a oprit cu botul în marginea de beton a canalului. Numai norocul a făcut ca mașina să nu ajungă în apă. Șoferul și pasagerul din dreapta s-au lovit cu capul de parbriz care s-a crăpat, dar au scăpat doar cu o sperietură. Din fericire, niciun pieton nu trecea pe alee în momentul în care BMW-ul înmatriculat în Germania a intrat pe spațiul verde.

Agenții de la Poliția Rutieră au stabilit că mașina era condusă de un tânăr de 18 ani, care avea permis de conducere valabil. Acesta a declarat că s-a întors din Germania azi noapte și că tot incidentul s-a petrecut pentru că a adormit la volan. Pentru că nu putea prezenta asigurarea obligatorie, polițiștii au ridicat plăcuțele de înmatriculare și l-au amendat cu 500 lei și trei puncte penalizare pentru accidentul provocat.

La fața locului au sosit două echipaje ale ISU Banat pentru a scoate mașina de pe marginea canalului. Pompierii au avut de lucru câteva zeci de minute până să reușească aducerea pe șosea a mașinii, spre nemulțumirea pirandelor și a neamurilor șoferului care comentau ”să bage și ăștia bani în dotări, nu să fure. În Jermania veneau cu macaraua și pac o ridica. Tot trag de ea să o scoată. Dar ce tot filmați că nu e Lamborghini?”. Mașina avariată a fost scoasă în final pe asfalt, urmând să fie dusă în service pentru reparații.



4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.