Conducere interimară la ALDE Arad. Care sunt planurile pe termen scurt și...

Conducere interimară la ALDE Arad. Care sunt planurile pe termen scurt și cine candidează la „parlamentare”

0
DISTRIBUIȚI
1. mihaita calimente alde arad
Deputatul Calimente, ppreședinte interimar la ALDE Arad

La întâlnirea care a avut loc miercuri după-amiază, Biroul Naţional de Unificare ALDE a avut pe ordinea de zi şi analiza activităţii filialei arădene a partidului şi a decis că se impun schimbări, deoarece rezultatele obţinute la alegerile locale din acest an au fost nesatisfăcătoare. Cum activitatea filialei arădene continuă să stagneze şi în cadrul ei există unele disensiuni, biroul a decis să-l numească în funcţia de preşedinte interimar cu drept de semnătură pe deputatul arădean Mihăiţă Calimente (foto), care, în urmă cu două săptămâni, a demisionat din PNL, acuzând „băsismul” din partid, şi s-a înscris în ALDE.

Mihăiţă Calimente a devenit membru al organizaţiei arădene şi va candida la alegerile parlamentare din toamna acestui an în circulscripţia electorală Arad, pe listele ALDE.


Mircea Purcariu, fost preşedinte al PC Arad şi preşedinte excutiv al ALDE după unificarea celor două formaţiuni politice, ales consilier judeţean în urma alegerilor locale, împreună cu consilierul municipal Ionel Ciupe, până acum preşedinte pe municipiu al ALDE Arad, au fost numiţi prim-vicepreşedinţi ai partidului, cu atribuţii în activitatea judeţeană şi, respectiv cea municipală, sub coordonarea lui Mihăiţă Calimente.

Deputatul arădean a stabilit deja, în cursul zilei de astăzi, o întâlnire cu Ioan Radu Mărginean, noul primar al oraşului Nădlac, singurul câştigat de ALDE în judeţul Arad, urmând ca, începând de săptămâna viitoare, să se ocupe de organizarea filialelor din judeţ. „În prezent, ALDE are 23 de filiale în judeţ, din 79 de unităţi administrativ-teritoriale (n.r. – UAT). Vreau ca până la alegeri să avem constituite filiale în toate UAT-urile. Am primit deja semnale din localităţi în care nu avem organizaţii, sunt mulţi care doresc să vină în ALDE. Cunosc foarte bine judeţul şi sunt sigur că această activitate de organizare şi constituire a unor noi organizaţii se va desfăşura cu eficienţă şi rapiditate” a declarat deputatul Mihăiţă Calimente pentru PRESSALERT.Ro.

Surse foto: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.