Muzica fabricată în Timişoara cucereşte topurile internaţionale. Vezi care este secretul unei...

Muzica fabricată în Timişoara cucereşte topurile internaţionale. Vezi care este secretul unei piese de succes pentru Julyan Dubson VIDEO

1
DISTRIBUIȚI
Timişoreanul Julyan Dubson se bucură de succes în topurile internaţionale cu single-ul Make a thing
Timişoreanul Julyan Dubson se bucură de succes în topurile internaţionale cu single-ul Make a thing

Timişoreanul Julyan Dubson se bucură de succes în topurile internaţionale cu noul lui single numit „Make a thing“, piesa figurând pe locul doi în topul realizat de portalul muzical Traxsource, atât la categoria „house“ cât şi la „Top 100“, clasament care reuneşte toate genurile muzicale.

Melodia a fost lansată la sfârşitul lunii iulie şi a primit cuvinte de laudă din partea unor DJ faimoşi ca Wally Lopez, Purple Disco Machine, Nora En Pure, Mousse T, The Magician sau Tjerk. Piesa a apărut la casa de discuri londoneză Sense Traxx.

„După ce am compus această piesă, am luat numere de telefon de la case de discuri din străinătate, unde am sunat diverşi manageri, pentru a-mi promova melodia. Eu cred că prin simple mail-uri de prezentare nu rezolvi prea multe lucruri în zilele noastre, foarte mulţi DJ trimit piese în acest fel. Am primit un feedback pozitiv de la casa de discuri din Londra, unde am şi scos piesa, şi lucrurile se mişcă foarte bine.


Există o campanie de promovare, iar faptul că în câteva zile piesa a ajuns pe primele poziţii în topul Traxsource e o performanţă. Pe mine nu mă încântă foarte mult ideea de clasament, ci faptul că am suport de la artişti mari de tot din branşă“, ne-a dezvăluit timişoreanul care este rezident al clubului Fratelli din Timişoara.

Alături de piesa „Make a thing” – care are două variante – muzicianul pregăteşte şi o piesă numită „Better“, care va apărea în scurt timp la Cat Music şi care va avea parte şi de un videoclip, filmat recent în staţiunea Trei Ape.

Chiar dacă piesele lui Julyan Dubson au avut parte de succes şi în trecut, acum este prima dată când o melodie a lui are parte de un feedback de zile mari din partea unor nume consacrate ale genului şi a primit cuvinte de laudă şi din partea unor site-uri de renume, cum ar fi DeepHouse Amsterdam.

Am fost curioşi să aflăm care este definiţia succesului unei piese house în 2016, an în care aproape oricine poate compune o piesă cu ajutorul software-urilor. „Este oarecum surprinzător, fiindcă am mai făcut câteva piese şi-n trecut care credeam că o să «rupă», dar nu s-a întâmplat aşa. «Make a thing» are ceva mai special, are vibe-ul de house clasic ce se ascultă în Ibiza. Dealtfel, piesa va fi inclusă şi pe o compilaţie care va apare la Armada Music. Ţelul meu este să produc muzică de calitate şi să ajung să mixez ca rezident afară. Secretul reuşitei în acest domeniu… este complex. Eu cred că trebuie să te dedici sută la sută. Nu doar să deschizi calculatorul şi să zici, hai să mai fac un «beat»… Să stai ore bune să lucrezi pe un proiect până când consideri tu că a ieşit ceea ce trebuie. Ai nevoie şi de un master bun. Evident, în cele din urmă trebuie să şi semnezi piesa şi să ajungi în top. Este foarte bine să ai cunoscuţi în această branşă, să ai contacte, cam aşa cred eu că merg lucrurile“, ne-a declarat Julyan Dubson.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.