Începe a doua ediție a Internaționalelor de Juniori ale României la badminton....

Începe a doua ediție a Internaționalelor de Juniori ale României la badminton. Ce localnici participă la competiția organizată în Sala ”Constantin Jude” din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
international badminton (5)
Internaționalele României la badminton juniori, la a doua ediție

Internaționale de Juniori ale României la badminton demarează mâine dimineață cu a doua ediție bănățeană.


85 de sportivi din 15 țări se vor întrece în aceste zile în Sala ”Constantin Jude” din Timișoara. România are 16 reprezentanți iar patru dintre aceștia provin de la clubul CSM Timișoara: Andra Olariu, Alexandra Hărăngu, Cristina Soare și Daniel Popescu.

În Banat sosește și vedeta României la juniori, Filimon Collins, care anul trecut, alături de Cătălina Simionescu, a obținut argintul la mixt. Internaționalele de la Timișoara fac parte din Circuitul European de Juniori și va are participanți din Anglia, Bulgaria, Cehia, Croația, Finlanda, Franța, Italia, Moldova, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ungaria și România. Printre concurenții cu pretenții la medalii se numără și timișoreanca Andra Olariu. Nu lipsesc din delegația României nici sportivii de la București sau Onești (Andrei Badea).

Internaționalele de Juniori ale României încep mâine de la ora 10. Sâmbătă, de la aceeași oră sunt programate sferturile de finală iar de la 16.00 semifinalele. Ziua de duminică va fi destinată finalelor, între orele 10 și 14.00. Intrarea la evenimente e gratuită iar organizatorii vor monta și un FunZone în fața sălii ”Olimpia”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.